Libnet.ro
UNICEF

13:45

Anuntul SOC care zguduie media: Andreea Esca a parasit Romania, impreuna cu familia...

B1 B1,
Anuntul SOC care zguduie media: Andreea Esca a parasit Romania, impreuna cu familia...

Andreea Esca a plecat in Roma alaturi de baiatul si sotul sau, dar si de cateva colege, pentru a participa la concertul lui Beyonce si Jay Z. Am vazut ca turneul OTR II al familiei Carter, aka. continuă pe B1

Daca e pe moarte nu mai stam cu el? Anunt SOC facut de celebra Andreea Esca: Toata Romania a ramas ULUITA...

Andreea Esca a vorbit despre posibilitatea de a renunta la televiziune. Desi este implicata in proiecte legate de radio si print, marea pasiune a vedetei ramane televiziunea, postura de prezentatoare tv fiind.

Soc! Imagini din intimitatea Andreei Esca, dezvaluite oficial: Care este rutina din fiecare dimineata a vedetei de la Pro Tv (FOTO)

Andreea Esca nu are doar o cariera de succes, ci si o familie foarte frumoasa care o sprijina in tot ceea ce face. Prezentatoarea tv are o relatie extrem de speciala cu parintii sai, iar recent a publicat pe o .

Bomba in SHOWBIZ! Andreea Esca, marturisiri INCENDIARE despre cel mai in voga cantaret! FANII nu se asteptau la asta

Andreea Esca a recunoscut ca este fana infocata a celebrului cantaret Jay-Z si a sotiei sale Beyonce. Vedeta de la Pro a avut ocazia sa ii admire recent pe cei doi in cadrul unui concert de zile.

Andreea Esca a facut anuntul cutremurator! E vorba despre fiica ei: E terifiata...

Fiica Andreei Esca, Alexia, a sustinut in aceasta vara examenul de bacalaureat, iar din toamna va pleca la facultate in Anglia. Prezentatoarea tv povestea ca fiica sa a fost extrem de stresata de acest.

As vrea sa punem capat... BOMBA mondena a explodat: a facut anuntul prin care si-a lasat toti fanii cu gura CASCATA...

A vorbit recent despre dieta pe care o urmeaza si a recunoscut ca nu e deloc asa simplu. Eu as vrea sa pun capat acestui mit. Eu nu cred persoanele astea mai mironosite care spun ca.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )