Libnet.ro
UNICEF

00:07

Din pacate totul e adevarat... Medicii au facut anuntul trist, Cristi Borcea e in stare de soc: E vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

B1 B1,
Din pacate totul e adevarat... Medicii au facut anuntul trist, Cristi Borcea e in stare de soc: E vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Mihaela Borcea, fosta sotie a lui Cristi Borcea a marturisit ca, pe langa intoxicatia cu mercur, aceasta s-a imbolnavit si de hepatita A. Femeia a reusit sa construiasca afaceri de succes, in conditiile. continuă pe B1

A MURIT! CUTREMUR la PRO TV. Vestea TRISTA a zilei! CABRAL a facut ANUNTUL TRIST: Nu te vom uita!

Din pacate, Cabral e in doliu! Celebrul prezentatora publicat un mesaj emotionant pe blogul personal, prin care a anuntat cao persoana foarte apropiata s-a stins in urma cu putin timp. Da,.

E ca si mort! Oana Lis a facut anuntul trist, in hohote de plans: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Noi probleme in familia Lis, dupa ce s-a aflat ca Oana ar fi flirtat cu barbati insurati, iar sotia unui dintre ei a descoperit conversatii deocheate. Aventura Oanei Lis a avut loc in timpul vacantei.

Stefan Banica va deveni tata pentru a treia oara. A facut anuntul in fata fanilor sai

Stefan Banica va deveni tata pentru a treia oara. Artistul a facut anuntul in fata publicului prezent la concertul sau de la Sala Palatului, dupa ce i-a facut o dedicatie fiicei sale, Violeta, pe care o are.

Cutremurator... Andreea Esca face anuntul trist: Daca e pe moarte, nu mai stam cu el?!

Andreea Esca, care a devenit celebra din postura de prezentatoare a Stirilor Pro TV, a facut o serie de afirmatii care au uimit o tara intreaga. Astfel, desi vedeta este implicata in mai multe proiecte,.

SCANDAL TOTAL in familia Prodancei: Din pacate, fiica ei... Internetul a LUAT FOC cand au aparut pozele. Reghe e INTERZIS! (FOTO)

Un nou scandal in familia Aneimaria Prodan! De aceasta data, cap de afis este fiica ei, Rebecca. Mandra mama si sotie a lui Reghecampf si-a facut-o cu mana ei cand a postat mai multe clipuri live, dar s.

Antonia, in doliu! Iubita lui Alex Velea tocmai a facut anuntul: A luptat pana la sfarsit

Antonia est in doliu. Iubita lui Alex Velea este distrusa de durere, dupa ce bunicul sau s-a stins din viata. Bunicul s-a luptat cu o boala grava in ultimele luni, el suferind o operatie la stomac in urma.

Meghan Markle, iN LACRIMI... Chiar tatal printesei a facut anuntul EMOTIONANT! Ea trebuie sa stie asta

Tatal lui Meghan Markle, sotia printului Harry al Marii Britanii, a facut, luni, un apel la reconciliere cu fiica sa, cu care nu a mai vorbit din luna mai, atunci cand a avut loc nunta regala, informeaza AFP.

Demisie controversata la Casa Alba. Presedintele Donald Trump a facut anuntul: Va parasi Administratia la finalul acestui an

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a anuntat sambata o noua plecare din administratia sa, cea a secretarului internelor, Ryan Zinke, un personaj foarte controversat. Secretarul.

Veste mare pentru Simona Halep. WTA a facut anuntul

Simona Halep a incheiat anul 2018 cu un nou premiu din partea WTA: lovitura romancei din meciul cu Agnieszka Radwanska, de la Miami, a fost votata cea mai frumoasa a anului in circuitul feminin profesionist. La.

TRAGEDIE URIASA in showbiz! Rugaciuni pentru DANIELA CRUDU! Din pacate, vedeta ....

Daniela Crudu a povestit in urma cu ceva timp ca trece prin clipe grele din cauza problemelor de sanatate. Fosta asistenta tv ar fifost diagnosticata recent cu diabet, motiv pentru care trebuie sa ia un.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )