Libnet.ro
UNICEF

19:17

Cu ce DIVA a fost iNLOCUITA Dana GRECU! Ar fi impreuna de mai MULTI ANI! E SEXY, motociclista si ... Ea este noua IUBITA a fostului sot al prezentatoarei TV! (FOTO)

B1 B1,
Cu ce DIVA a fost iNLOCUITA Dana GRECU! Ar fi impreuna de mai MULTI ANI! E SEXY, motociclista si ... Ea este noua IUBITA a fostului sot al prezentatoarei TV! (FOTO)

SOC in lumea televiziunii! Dana Grecu a divortat de sotul ei, Bogdan, motivul fiind aparitia unei alte femei mai tinere in viata barbatului. Deja pe contul de Facebook al fostului sot au aparut. continuă pe B1

Cu ce DIVA a fost iNLOCUITA Dana GRECU! E SEXY, motociclista si ... Ea este noua IUBITA a fostului sot al prezentatoarei TV! (FOTO)

SOC in lumea televiziunii! Dana Grecu a divortat de sotul ei, Bogdan, motivul fiind aparitia unei alte femei in viata barbatului. Deja pe contul de Facebook al fostului sot au aparut poze cu el si.

Dana Grecu, marturisire emotionanta: Sunt o femeie implinita pentru ca sunt iubita si am multi copii. Sper sa mai fac

Marturisire emotionanta facuta de Dana Grecu in emisiunea Sinteza Zilei. intrebata daca este o femeie fericita, realizatoarea emisiunilor Adevaruri Ascunse si.

Dana Grecu a DIVORTAT: Pe mine ma cheama Dana CHERA! Cum arata FEMEIA care a INTERVENIT in RELATIA prezentatoarei TV (FOTO)

Dana Grecu a anuntat in emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3 ca a divortat, marturisind public faptul ca incepand de astazi se numeste Dana Chera. Dana Grecu a marturisit.

Dana Grecu, anunt soc in emisiunea lui Mihai Gadea: De astazi sunt Dana Chera

Anunt socant facut de Dana Grecu in emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3. Vizibil emotionata, jurnalista a marturisit ca incepand de astazi se numeste Dana.

A fost diagnosticata cu cancer, dar dupa mai multi ani a renuntat la tratamente. A consumat un simplu condiment si s-a vindecat miraculos. Ce spun medicii despre acest caz

Dieneke Ferguson a fost diagnosticata cu cancer de cange, in urma cu cativa ani. Femeia a urmat mai multe tratamente, insa acestea nu au dat niciun rezultat. La un moment dat, aceasta a.

DNA loveste la Ministerul pentru Relatia cu Parlamentul. Mai multi functionari TRIMISI iN JUDECATA

Activitate intensa, miercuri, la DNA! Se reiau audierile in dosarul Tel Drum Detalii AICI), fostul sef al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a fost trimis in judecata Detalii AICI), iar mai multi.

Mai multi turisti au sunat la 112 dupa ce pe partia de schi din Poiana Brasov si-a facut aparitia un urs

Mai multi turisti au sunat miercuri seara la 112 dupa ce au vazut un urs in zona partiei de schi Drumul Rosu, din Poiana Brasov, jandarmii montani intervenind pentru alungarea animalului. Primul.

Momente de groaza pentru mai multi turisti din Poiana Brasov.Un urs si-a facut aparitia pe partia de schi

Un urs a fost vazut miercuri seara, in jurul orei 17. 00, in zona cabanei Postavarul, din Masivul Postavarul, si in apropierea partiei Drumul Rosu din zona, fiind doua apeluri la numarul 11.

Horoscop 2018, cu Camelia Patrascanu: Este anul in care romanii vor face mai multi bani. Ce trebuie sa stie fiecare zodie

Anul 2018 va fi unul plin de provocari, in care romanii vor face multi bani, indiferent de zodie. Cel putin asta sustine astrologul Camelia Patrascanu. Va fi un an interesant, provocator,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )