Libnet.ro
UNICEF

22:00

Soc: Carmen Harra i-a prezis moartea? Andrei Gheorghe, primul dintr-un lung sir de vedete care ne vor parasi in 2018! Afirmatiile cutremuratoare ale CLARVAZATOAREI

B1 B1,
Soc: Carmen Harra i-a prezis moartea? Andrei Gheorghe, primul dintr-un lung sir de vedete care ne vor parasi in 2018! Afirmatiile cutremuratoare ale CLARVAZATOAREI

Moartea surprinzatoare a lui Andrei Gheorghe confirma in mod cutremurator ceea ce celebra prezicatoare Carmen Harra a sustinut pentru anul 2018! Mai multe personalitati importante vor avea parte de un. continuă pe B1

Reactia lui Dan Negru, dupa moartea lui Andrei Gheorghe: E ipocrita si mizerabila breasla mea

Timisoreanul Dan Negru este dezamagit de atitudinea presei din Romania, care il omagiaza azi in toate titlurile dar de multa vreme l-a ignorat total pe Andrei Gheorghe.

Florin Calinescu, la moartea lui Andrei Gheorghe: Si-a asumat faptul ca era un rebel, ascunzandu-si timiditatea sub platosa indraznelii continue

Florin Calinescu s-a declarat socat de moartea lui Andrei Gheorghe, despre a carui viata spune ca si-a trait-o exact asa cum a dorit, reusind sa-si pastreze unicitatea si ingenuitatea.

Dan Negru, mesaj dur dupa moartea lui Andrei Gheorghe: E ipocrita si mizerabila breasla mea

Realizatorul de televiziune Dan Negru critica vehement reactia breslei la moartea lui Andrei Gheorghe, fiind de parere ca in timpul vietii nu l-a apreciat pe masura, iar acum il omagiaza cu ipocrizie.

Liviu Mihai, dupa moartea lui Andrei Gheorghe: Un rebel. Un timid tampit caruia i se cam rupea, pasandu-i VIDEO

Liviu Mihaiu a scris un text emotionant despre relatia pe care a avut-o cu Andrei Gheorghe, bunul sau prieten si coleg.

Dan Negru, dezlantuit dupa moartea lui Andrei Gheorghe: E ipocrita si mizerabila breasla mea (VIDEO)

Dan Negru a criticat in termeni duri reactia breslei la moartea lui Andrei Gheorghe. Realizatorul de televiziune si-a acuzat colegii de ipocrizie, pentru ca acum il plang pe Andrei Gheorghe, desi atunci cand.

Mesajul plin de tristete al Andreei Esca dupa moartea lui Andrei Gheorghe: Asa l-am descoperit. Asa e ramas pana ieri

Andrei Gheorghe a murit. Andrei Gheorghe, in varsta de 56 de ani, a fost gasit,luni seara, decedat la locuinta sa din Pipera. Omul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a murit din cauza unui stop.

Busu, socat de moartea lui Andrei Gheorghe: Nu era usor sa vorbesti cu el, mereu te

Florin Busuioc a vorbit in direct despre moartea ce a uimit intreaga Romanie. Prezentatorul meteo a spus cateva cuvinte despre Andrei Gheorghe. Nu era usor sa vorbesti cu el, mereu te provoca. Nu puteai sa.

Anchetatori: Moartea jurnalistului Andrei Gheorghe nu este una suspecta. Cand va fi gata rezultatul testului toxicologic

Din primele verificari, nu sunt indicii ca moartea jurnalistului Andrei Gheorghe ar fi fost una suspecta, acesta fiind cunoscut ca suferind de afectiuni cardiace si avand un infarct in trecut, au declarat surse judiciare, pentru Mediafax.

Mihai Morar, mesaj ravasitor la moartea lui Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe a murit. Vedeta Radio Zu Mihai Morar a scris un mesaj ravasitor la moartea celui care i-a fost idol. - Ultimul mesaj pentru Andrei.

Reactii dupa moartea lui Andrei Gheorghe. Fostul sef al ANAF: intotdeauna ti-am admirat stilul nonconformist

Andrei Gheorghe a murit. Fostul presedinte al ANAF Sebastian Bodu a spus ca mereu a admirat stilul nonconformist al lui Andrei Gheorghe, chiar daca preferintele lor social-politice au devenit tot mai diferite in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )