Libnet.ro
UNICEF

22:17

SOC in showbiz! Antena 1 a facut anuntul TERIBIL despre indragitul Nea Marin: Vedetele au pregatit parastasul...

B1 B1,
SOC in showbiz! Antena 1 a facut anuntul TERIBIL despre indragitul Nea Marin: Vedetele au pregatit parastasul...

Vedetele din a doua editie a emisiunii Poftiti la Nea Marin s-au confruntat cu o situatie dificila in cadrul emisiunii, acestea trebuind sa pregateasca un parastas. Astfel, Gina Pistol, Margherita de la. continuă pe B1

ULTIMELE IMAGINI cu Viorel Lis dupa ce sotia sa a facut ANUNTUL tragic (FOTO)

Dupa ce Viorel Lis, in varsta de 74 de ani, s-a simtit extrem de rau, iar sotia sa, Oana Lis, a facut declaratii ingrijoratoare despre starea lui de sanatate, cei doi au fost surprinsi, in weekend, la.

CABRAL, devastat de durere! Cunoscuta VEDETA a facut anuntul TRIST! Se retrage complet din SHOWBIZ (FOTO)

Indragita cantareata si vedeta de televiziune Nadine a facut un anunt trist pentru fani! Ea nu mai doreste sa revina in lumina reflectoarelor, dupa ce s-a retras de ceva timp din showbizul.

Cei care l-au cunoscut sunt in lacrimi! Din pacate, Oana Lis a facut anuntul TRIST: Fostul primar Viorel Lis...

Vestile despre Viorel Lis sunt din ce in ce mai rele, fiindu-i foarte greu sa articuleze cuvintele si mergand greoi, potrivit celor mai noi informatii despre starea de sanatate a fostului primar al.

As vrea sa punem capat... BOMBA mondena a explodat: Gabriela Cristea a facut anuntul prin care si-a lasat toti fanii cu gura CASCATA...

Gabriela Cristea a vorbit recent despre dieta pe care o urmeaza si a recunoscut ca nu e deloc asa simplu. Eu as vrea sa pun capat acestui mit. Eu nu cred persoanele astea mai mironosite care spun ca.

DRAGNEA primeste o noua LOVITURA dupa infrangerea de la CCR! Anuntul momentului despre infiintarea Fondului Suveran

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, a anuntat ca liberalii vor ataca orice demers al Guvernului pentru infiintarea unui fond. Anuntul vine in contextul in care Curtea Constitutionala a admis, miercuri,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )