Libnet.ro
UNICEF

06:00

Stefan Banica jr a facut anuntul soc: Reactia Mihaelei Radulescu...

B1 B1,
Stefan Banica jr a facut anuntul soc: Reactia Mihaelei Radulescu...

La doar cateva ore dupa ce Stefan Banica Jr. a anuntat ca va fi din nou tata, Mihaela Radulescu a reactionat pe o retea sociala, relateaza cancan. ro. Fosta sotie a cantaretului n-a facut nicio referire. continuă pe B1

Da, e adevarat! Stefan Banica Jr. a facut MARELE ANUNT inainte de Craciun! Reactia ULUITOARE a Andreei Marin (FOTO)

Decembrie este o luna norocoasa pentru Stefan Banica. Nu numai ca umple de cateva ori Sala Palatului in cadrul concertelor de Craciun, dar este si luna in care are o relatie deosebita cu. barza! Cu.

Stefan Banica va deveni tata pentru a treia oara. A facut anuntul in fata fanilor sai

Stefan Banica va deveni tata pentru a treia oara. Artistul a facut anuntul in fata publicului prezent la concertul sau de la Sala Palatului, dupa ce i-a facut o dedicatie fiicei sale, Violeta, pe care o are.

Stefan Banica si Lavinia Parva vor deveni parinti. Modul prin care artistul a facut anuntul: Dumnezeu ma incearca VIDEO

Stefan Banica Jr. , in varsta de 51 de ani, va deveni tata pentru a treia oara. Sotia artistului, Lavinia Parva, in varsta de 34 de ani, este insarcinata.

Si-a dus prietenii la subsol, a taiat semnalul la telefon si... Acesta e intregul adevar: Gestul socant facut de Stefan Banica jr!

S-o facem lata, dar controlat pare a fi devizul lui Stefan Banica jr, relateaza libertatea. ro, dupa ce cantaretul si-a serbat implinirea a 51 de ani intr-un loc unde invitatii n-au avut semnale la.

El e RAZBUNATORUL! Ce i-a facut Stefan Banica Jr. fostei iubite: Femeile din viata lui au ramas toate INTERZISE...

Stefan Banica a castigat procesul intentat de fosta lui iubita, Camelia Constantin, pentru a primi mai multi bani la pensia alimentara, pe care o foloseste pentru cresterea baiatului pe care cei doi il au.

Lavinia Parva il face tatic pe Stefan Banica pentru a treia oara!8232;

Lavinia Parva este insarcinata. Vestea a fost data de Stefan Banica in timpul concertului sustinut la Sala Palatului. Va fi cel de-al treilea copil al artistului.

S-a intamplat intre Andreea Marin si Lavinia Parva: Stefan Banica jr a fost spectator...

Surpriza mare in showbiz-ul romanesc! Cu doar putin timp inainte ca Stefan Banica jr sa anunte, pe scena Salii Palatului, ca va deveni tata pentru a treia oara, Andreea Marin a postat pe pagina de sociala.

S-a intamplat intre Andreea Marin si Lavinia Parva: Stefan Banica jr a fost SPECTATOR ...

Surpriza mare in showbiz-ul romanesc! Cu doar putin timp inainte ca Stefan Banica jr sa anunte, pe scena Salii Palatului, ca va deveni tata pentru a treia oara, Andreea Marin a postat pe pagina de sociala.

Caru' cu vedete: Pozitia echipei Romnia, te iubesc! dupa ce a refuzat premiul APTR; Irina Rimes a divortat! Motivul cutremurator pentru care jurata de la Pro TV s-a despartit de fostul ei sot; Stefan Banica, tata a treia oara

Delia a incins atmosfera in mediul virtual. Nu stiam ca ai sanii asa mari. Cea mai recenta imagine cu Delia, postata pe contul de socializare, a facut. La 54 de ani, Monica Bellucci si-a tras iubit de 36 de ani. Si-a luat revansa! Dupa ce fostul sot.

Meghan Markle, iN LACRIMI... Chiar tatal printesei a facut anuntul EMOTIONANT! Ea trebuie sa stie asta

Tatal lui Meghan Markle, sotia printului Harry al Marii Britanii, a facut, luni, un apel la reconciliere cu fiica sa, cu care nu a mai vorbit din luna mai, atunci cand a avut loc nunta regala, informeaza AFP.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )