Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cine este sotia lui Dan Capatos! O femeie celebra, care si-a parasit logodnicul pentru a se cupla cu vedeta (FOTO)

B1 B1,
Cine este sotia lui Dan Capatos! O femeie celebra, care si-a parasit logodnicul pentru a se cupla cu vedeta (FOTO)

Dan Capatos este unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori TV din Romania, dar si sotia sa este celebra. continuă pe B1

Ea este sotia lui Penn Badgley, Joe din serialul You! Va fi mama in curand!

Pe actorul Penn Badgley il cunoastem cu totii din seriale de succes precum Gossip Girl sau You, insa iata cine este sotia lui! Femeia il va face in curand pentru prima oara tata! .

De necrezut: Melania Trump are un amant?!? Cine este barbatul caruia nu ii e frica de cel mai puternic om din lume

Vestea care a facut inconjurul lumii a fost ca Melania Trump are un amant. Este sau nu adevarata escapada sotiei liderului de laWashington? Cine este barbatul care nu se teme ca a pus ochii pe sotia pretedintelui Statelo Unite ale Americii? Melania Trump are un amant? Cine este barbatul? Momente extrem de delicate in familia .

Cine este noua iubita a lui Hamude. Nu seamana deloc cu Loredana, femeia care l-a tradat la Insula iubirii!

Dupa ce in urma cu ceva timp si-a pierdut viitoarea sotie, in urma emisiuni Insula Iubirii, Hamude a regasit curajul de a se indragosti. Cine este noua lui iubita? Nu seamana deloc cu Loredana. Cine este noua iubita a lui Hamude Dupa ce a fost tradat si a suferit din dragoste, Hamude, fost concurent de .

Cine este mama Danielei Crudu. Cum arata femeia care a plecat in Italia de multi ani

Mama Danielei Crudu a plecat in Italia in urma cu multi ani. Femeia a avut si ea momente grele in relatie. Cum arata acum si care este povestea parintilor vedetei TV? Cine este mama Danielei Crudu Dupa ce multi au spus ca Daniela Crudu este o ghinionista in relatii, acestia nu stiu insa povestea parintilor .

Surpriza totala la Bravo, ai stil! Celebrities. Cine este cea mai noua concurenta de la Kanal D

La Bravo, ai stil! Celebrities se mai alatura o prezenta stilata. Astista, a carei ascensiune a inceput la Vocea Romaniei, ajunsa de curand la o forma de zile mari, vine cu forte proaspete pentru a pune mana pe marele premiu al competitiei ori pentru a bifa o experienta de neuitat. Cine este cea mai noua .

Recordul lui Roger Federer, in mare pericol - Stim cine este cel mai bun jucator din istorie

Srdjan Djokovic tatal lui Nole) si-a facut un obicei din a iesi, la o anumita perioada de timp, cu declaratii care sa inflameze intr-o oarecare masura lumea tenisului. A recidivat, iar de aceasta data ne-a informat ca recordul lui Roger Federer are mari sanse sa fie egalat la finalul sezonului in curs. in plus, acesta stie cu siguranta cine este cel mai bun jucator din istorie.

Cazul Caracal: Cine este, de fapt, Petruta, tanara despre care Gheorghe Dinca spune ca i-ar fi fost complice

Dupa luni de puscarie, presiuni si audieri, se pare caGheorghe Dinca nu mai rezista la presiunea din penitenciar si, conform unor surse, ar fi cedat psihic, in cele din urma. Acum, conform celor de la Romania TV, una din declaratiile lui Dinca pare a fi cusuta cu ata alba. Cazul Caracal: Cine este, de fapt, .

Eliminare spectaculoasa de la Survivor Romania. Cine este Lino Golden si de ce a plecat acasa

Survivor Romania si-a mai luat adio de la un concurent. Dupa ce Cristina Siscanu a fost prima care a luat avionul catre casa, cel care a urmat-o a fost Lino Golden. Se pare ca eliminarile se fac in masa in echipa Faimosilor. De ce a plecat cunoscutul cantaret acasa? Lino Golden, eliminat de la Survivor .

Cine este Gennady Tkachenko-Papizh, rusul de aur de la Romanii au Talent. Andra a avut o reactie uluitoare cand l-a auzit

Vineri seara a inceput sezonul 10 al show-ului Romanii au Talent, la Pro TV. A fost o seara magica, cu multe momente de adevarata arta, dar cel mai bun moment a venit exact la final. A urcat pe scena Romanii au Talent, imbracat in alb si a electrizat intreaga audienta, la fel s-a intamplat si .

Cutremurator! Cine este, de fapt, barbatul care a snopit-o pe DANIELA CRUDU! Vedeta se pregateste de OPERATIA EXTREMA

Detalii cutremuratoare au iesit la iveala despre iubitul bataus al Danielei Crudu. Agresorul se numeste Seco Dubravko si este originar din Croatia. Transportata pe targa la Spitalul Universitar, vedetei i.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )