Libnet.ro
UNICEF

11:30

SOC! Ce au gasit in MORMANTUL lui NICOLAE CEAUSESCU. Groparii au fugit cand au vazut SICRIUL! E iNGROZITOR (FOTO)

B1 B1,
SOC! Ce au gasit in MORMANTUL lui NICOLAE CEAUSESCU. Groparii au fugit cand au vazut SICRIUL! E iNGROZITOR (FOTO)

Informatii socante! SOCANT: CUM ARATA DANIELA CRUDU ARSA CU TIGARA. FOTOGRAFII NECENZURATE) Pentru a pune capat unui lung sir de speculatii, rudele cuplului. continuă pe B1

Nicolae Ceausescu si somnul de frumusete. Cum reusea dictatorul sa aiba o sanatate de fier

Cum a ajuns Nicolae Ceausescu intr-o forma asa de buna la doar 40 de bani? Dictatorul avea o sanatate de fier si starnea invidia colegilor lui. Ce consuma acesta si cum isi facea orele de frumusete? Nicolae Ceausescu si somnul de frumusete Sanatatea lui Nicolae Ceausescu era una foarte buna. Acesta, la numai 40 de .

Ce faceau Elena si Nicolae Ceausescu, de fiecare data cand intrau in casa. Era ca o superstitie

Elena si Nicolae Ceausescu inca trezesc interes, din cauza firilor sale dificile si a tipicurilor aparte. Ce faceau Prima Doamna si presedintele Romaniei atunci cand intrau in casa? Era o regula bine stiuta de toata lumea care le-a fost aproape. Superstitii Elena si Nicolae Ceausescu Pe langa multe alte tipicuri pe care le aveau cei .

De cate ori l-ar fi inselat Elena pe Nicolae Ceausescu. Desfraurile ei erau la ordinea zilei

Elena Ceausescu a avut numerosi amorezi de-a lungul vietii, chiar daca era casatorita. Multi stiau acest lucru si si mai multi treceau cu vederea, mai ales venind vorba despre Prima Doamna. Cati amanti ar fi avut aceasta in total? Cei care i-au fost aproape stiu toate escapadele sale. De cate ori l-a inselat Elena pe .

Nicolae Ceausescu avea cosmaruri din cauza unei cifre

Nicolae si Elena Ceausescu nu erau doar ipohondri, ci aveau si o gramada de surpestitii dupa care se ghidau in viata de zi cu zi.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )