Libnet.ro
UNICEF

15:00

Soc total in MUZICA ROMANEASCA! Fuego a facut anuntul SOCANT! Fanii sunt DEVASTATI: Nu o sa mai vedem niciodata...

B1 B1,
Soc total in MUZICA ROMANEASCA! Fuego a facut anuntul SOCANT! Fanii sunt DEVASTATI: Nu o sa mai vedem niciodata...

Paul Surugiu Fuego a publicat un mesaj incendiar pe Facebook in care vorbeste despre pierderea valorilor de bun simt in societatea romaneasca. continuă pe B1

Marea Britanie, un nou acord pentru BREXIT cu Uniunea Europeana. Boris Johnson a facut anuntul oficial

Boris Johnson, premierul Marii Britanii, a anuntat cu putin timp in urma, joi, ca UE a ajuns la un acord pentru Brexit. De asemenea, anuntul a fost confirmat si de catre presedintele Comisiei Europene. Vestea vine in contextul in care a fost convenit un acord intre echipele de negociere ale Regatului Unit si cele din .

Klaus Iohannis a facut anuntul. Cine este premierul desemnat. Informatia, confirmata oficial de un politician de top

Presedintele Klaus Iohannis anunta cine va fi noul premier al Romaniei, marti, la ora 17:00. Liderul UDMR, Kelemen Hunor, sustine insa ca seful statului le-a spus deja liderilor de partid pe cine are de gand sa numeasca in fruntea Guvernului. Anuntul ar fi fost facut in timpul negocierilor de la Palatul Cotroceni cu partidele politice.

Lidia Buble, gata sa devina mama. Iubita lui Razvan Simion a facut anuntul pe Instagram

Lidia Buble se simte pregatita de aceasta schimbare uriasa si vrea sa devina mama. Nu este pentru prima data cand artista face un asemenea anunt, spre surpriza fanilor sai de pe Instagram. Vestea cea mare a venit de curand din partea vedetei, pe contul sau de pe reteaua sociala. Lidia Buble, gata sa devina mama .

SOC TOTAL: A fost OMORAT in inchisoare! Anuntul BOMBA facut de autoritati in urma cu putin timp

Unul dintre cei mai teribili criminali ai momentului a fost ucis chiar in inchisoare unde isi executa pedeapsa. TRAGEDIE iN MUZICA! ADIO, RONA HARTNER! CU REGRET VA ANUNTAM CA Un pedofil.

BOMBA in muzica populara: Stefania Rares si mult mai tanarul tenor Dragos Cicu tocmai au facut ANUNTUL! Fanii sunt uluiti (FOTO)

Dupa 60 de ani de cariera in muzica populara, Stefania Rares75 ani) face o miscare indrazneata si foarte la moda:un duet de o cu totul alta factura.

Klaus Iohannis a facut anuntul momentului: Ludovic Orban este noul premier

Klaus Iohannis va face, la ora 17, anuntul privind nominalizarea pentru postul de premier. Numele a fost deja transmis liderilor opozitiei, dar acestia nu au vrut sa il faca public pana in acest.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )