Libnet.ro
UNICEF

01:05

Toata tara, in LACRIMI! MARELE ACTOR a fost gasit MORT in casa! Este VESTEA SOC a zilei

B1 B1,
Toata tara, in LACRIMI! MARELE ACTOR a fost gasit MORT in casa! Este VESTEA SOC a zilei

Doliu imens in lumea filmului! SOCANT: CUM ARATA DANIELA CRUDU ARSA CU TIGARA. FOTOGRAFII NECENZURATE) Actorul Raphael Coleman, cunoscut din filmul Nanny McPhee. continuă pe B1

Barbat disparut de patru zile, gasit mort la marginea unei paduri

Un barbat in varsta de 63 de ani, din comuna damboviteana Gura Ocnitei, sat Sacuieni, a fost gasit mort, duminica, pe liziera de pe raza localitatii, de o persoana care tranzita zona.

Tragedie in Fagaras! Copil gasit mort la locul de joaca

Tragedie in Fagaras acolo unde un copil in varsta de noua ani a fost gasit mort intr-un loc de joaca.

Prognoza Meteo ANM 10 februarie 2020. Temperaturi mai ridicate si ninsori in aproape toata tara

Daca duminica temperaturile au fost scazute, la nivelul intregii tari, pentru ziua de luni ANM ne anunta precipitatii sub forma de ninsoare, iar temperaturile zilei nu vor avea grade cu plus. Prognoza Meteo ANM 10 februarie 2020 in aceasta noapte, conform prognozei ANM, vom avea parte de cer mai mult senin in cea mai mare .

Fagaras: Copil gasit mort la locul de joaca. Ce s-a intamplat cu fetita de 9 ani

Un copil de doar 9 ani a fost gasit fara suflare intr-un loc de joaca din Faragas, judetul Brasov. Autoritatile au deschis in acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpa. Totul s-a petrecut in seara de sambata, 8 februarie. Copil din Fararas, gasit mort la locul de joaca O fetita de doar 9 .

Copil de 9 ani, gasit mort intr-un loc de joaca din Fagaras

Un copil de noua ani a fost gasit, sambata seara, mort intr-un loc de joaca din Fagaras, judetul Brasov. Politistii si procurorii au deschis in acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpa, transmite Mediafax.

TRAGEDIE in Romania! Au gasit-o moarta in baie! Toata tara e iN STARE DE SOC

O tragedie cumplita a avut loc in Constanta. O tanara in varsta de numai 19 ani, mamica a unei fetite de cinci luni, a fost gasita moarta in baie.

VIDEO Cum a reusit Stefan Mihailescu Braila sa faca un rol magistral in Secretul lui Bachus. Multe din replici, scrise cu dedicatie pentru marele actor

Talentat actor de comedie, cu o mimica deosebita, extrem de exigent, Stefan Mihailescu-Braila a interpretat de-a lungul carierei roluri memorabile pe scena teatrului si in filme, insa Bachus, un gestionar de depozit de bauturi, ramane rolul vietii sale.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )