Libnet.ro
UNICEF

14:15

Bataie pe viata si pe moarte la Asia Express! Momentele socante nu au aparut la TV

B1 B1,
Bataie pe viata si pe moarte la Asia Express! Momentele socante nu au aparut la TV

Un nou sezon incendiar al emisiunii Asia Express a debutat in forta sambata, 15 februarie. Nici bine nu a inceput aventura vedetelor, ca au si aparut dezvaluiri despre tensiunea sdintre. continuă pe B1

Unde dorm, de fapt, concurentii de la Asia Express, atunci cand camerele de filmat sunt oprite

A inceput un nou sezon Asia Express la Antena 1. Emotiile sunt mari pentru concurentii care s-au aventurat in lupta pentru marele premiu, in valoare de 30. 000 de euro. Cel de-al treilea sezon Asia Express are reguli stricte. Unde dorm concurentii de la Asia Express, atunci cand camerele de filmat sunt oprite Una dintre regulile .

PANICA LA ASIA EXPRESS! S-a aflat care sunt PRIMELE ECHIPE ELIMINATE ! Vor primi lovitura dupa lovitura si se vor intoarce DEVASTATI (VIDEO)

Echipele de la Asia Express tin telespectatoriicu sufletul la gura! Click. ro a dezvaluitcare sunt cele doua echipe care vor parasi in scurt timp competitia Asia Express. Potrivit sursei,.

Primele doua echipe eliminate de la Asia Express. Ce se va intampla la Antena 1

Emisiunea Asia Express este difuzata pe micile ecrane in Romania incepand cu luna februarie. Anuntul a fost facut pe contul oficial de Instagram, iar fanii sunt nerabdatori sa isi vada favoritii porniti in aventura din sezonul 3. Primele doua echipe eliminate de la Asia Express Cei de la Click au aflat care sunt primele doua .

Asia Express Live Stream Online pe Antena 1 Editia de marti, 18 februarie. Drumul comorilor, anevoios pentru concurenti

Emisiunea Asia Express estedifuzata pe micile ecrane in Romania incepand cu luna februarie. Anuntul a fost facut pe contul oficial de Instagram, iar fanii sunt nerabdatori sa isi vada favoritii porniti in aventura din sezonul 3. Asia Express Live Stream Online pe Antena 1 Editia de marti, 18 februarie in urma unor editii pline .

Alexandra Matei, fiica lui Nico, are cu ce sa ii dea pe spate pe concurentii Asia Express. Surprinsa in timp ce dansa provocator

Cantareata Nico si fiica sa, Alexandra Matei, isi testeaza limitele la Asia Express sezonul 3, de la Antena 1. Pana acum, cele doua par sa fie incurcate numai de lasarea noptii, cand sunt nevoite sa isi caute cazare. Cea care a dorit sa participe la show a fost fiica artistei, care a mai avut o .

Alex Abagiu si Radu Vladut au castigat prima amuleta la Asia Express. Ce echipa este favorita publicului

In urma unor editii pline de suspans, Alex Abagiu si Radu Vladut au reusit sa castige prima amuleta din cadrul concursului Asia Express. Cum a reusit echipa formata din cele doua vedete sa ajunga la un asa rezultat si care a fost reactia lor? Alex Abagiu si Radu Vladut au castigat prima amuleta la Asia .

Alex Velea, declaratii controversate cu privire la Asia Express! Sunt niste coincidente d-astea fenomenale (VIDEO)

Alex Velea si Mario Fresh au ajuns ultimii la cursa pentru eliminare si au fost la un pas sa paraseasca competitia Asia Express. Alex Velea s-a plans de conditiile aspre si a marturisit ca nu vrea sa.

Asia Express: Alex Velea si Mario Fresh, loviti de noroc! Aproape au cedat, dar continua aventura (VIDEO)

Alex Velea si Mario Fresh si-au jucat Ultima Sansa la Asia Express, marti seara. Desi au iesit pe ultimul loc, norocul a fost de partea lor siraman in competitie, intrucat ancora are culoa.

Emotii mari la Asia Express! Speak si Stefania au tras lozul cel mare! Minunea s-a intamplat intr-o zi speciala pentru acest cuplu

Emotii mari la Asia Express! Speak si Stefania au ajuns primii la punctul de control si au obtinut imunitatea. Totul s-a intamplat chiar de ziua lui Speak, fiind parca un vis implinit, intrucat acesta.

Cand vor avea loc primele eliminari de la Asia Express! Vezi care ar putea fi prima echipa eliminata

Premiera celui de-al treilea sezon Asia Express a avut loc sambatat, la Antena 1. Concurentii s-au luptat pentru imunitate, iar una dintre echipe urmeaza sa fie eliminata. Duminica, proba de imunitate a fost.

ştiri din Monden

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2813 seconds )