Libnet.ro
UNICEF

12:45

BOMBA! CEA MAI IUBITA ARTISTA din Romania a aflat ca este iNSELATA cu o colega de scena! ABIA s-a aflat

B1 B1,
BOMBA! CEA MAI IUBITA ARTISTA din Romania a aflat ca este iNSELATA cu o colega de scena! ABIA s-a aflat

Devaluiri socante in muzica populara. O celebra interpreta a povestit ca a fost inselata de sotul ei de foarte multe ori, dar nu au divortat. Mai mult decat atat, a ramas prietena chiar cu una dintre. continuă pe B1

Adriana Iliescu atragea toate privirile in tinerete. Cat de frumoasa era cea mai batrana mama din Romania

A adus premiera de a deveni mama la 66 de ani in Romania, dar putini stiu cum arata atunci cand era tanara. Fotografia cu Adriana Iliescu de la varsta de 20 de ani a surprins pe toata lumea. Cum arata atunci cea care este cunoscuta drept cea mai batrana mama din tara noastra? Cum arata .

Holzindustrie Schweighofer isi schimba denumirea. Cum se va numi cea mai mare companie din Romania din domeniul exploatarii lemnului

Grupul Holzindustrie Schweighofer, cea mai mare companie care activeaza in Romania in domeniul exploatarii primare a lemnului, isi modifica denumirea, devenind HS Timber Group.

Stirile ProTV: Dezvaluiri, dupa 15 ani, despre una dintre cele mai importante privatizari din Romania

Unul dintre cei mai cunoscuti si controversati oameni de afaceri din Romania, magnatul Ovidiu Tender, a dezvaluit intr-un interviu acordat in exclusivitate corespondentului Pro TV Cosmin Savu detalii despre privatizarea din 2004 a companiei Petrom.

E oficial: cel mai raspandit nume din Romania este Popa. Care este situatia in alte tari din Europa...sau din Coreea de Nord (FOTO)

Numele de Popa este cel mai frecvent utilizat in Romania, iar in Republica Moldova cel mai des utilizat este Rusu, se arataintr-un studiu conceput de firma NetCredit. O alta concluzie a raportului.

Care este orasul cu cele mai scumpe apartamente din Romania: Bucuresti sau Cluj-Napoca?

Preturile solicitate pentru proprietatile rezidentiale din Romania s-au apreciat, in medie, cu 3,2% fata de trimestrul anterior, in trimestrul al treilea din acest an, potrivit datelor centralizate de Imobiliare. ro, iar dintre orasele cu peste 200.

A MURIT ILEANA! ROMANIA, iN LACRIMI! DOAMNA MUZICII POPULARE s-a stins din viata! Era CEA MAI IUBITA INTERPRETA! Cata tristete ...

Ileana Bacatea, solista a Ansamblului folcloric Doina Gorjului, intepreta iubita de public, dar si de colegi, a trecut la cele vesnice. Colegii, prietenii si toti cei care au indragit-o, pot sa isi.

P Campioni in Business: Profilul celor mai mari companii din Romania. Cei mai importanti antreprenori romani premiati la Bucuresti

Dupa premierile antreprenorilor de succes din zona Transilvaniei si a Moldovei, a venit si timpul sa cunoastem Campionii Munteniei, dar si Antreprenorul anului 2019. Gala Campioni in Business a prezentat si un scurt portret al celor mai mari companii.

Bank of China, a patra cea mai mare banca din lume, vine in Romania. Data oficiala a lansarii

Bank of China, a patra cea mai mare institutie bancara din lume, isi va lansa oficial operatiunile in Romania in data de 16 decembrie.

Business report: Deficitul romanesc in contextul UE; Patru institutii financiare au notificat BNR ca vor sa cumpere Credit Agricole Romania; Bucuresti pierde 14 pozitii in clasamentul celor mai inovatoare orase din lume

Poate cea mai cautata meserie din Romania: operator productie. Salariile incep de jos, dar angajatii muncitori pot castiga 1. 500 de euro. Companiile din industria productiei de componente. Politica Agricola Comuna a UE a avut efecte negative asupra fortei de munca din fermele de familie si de subzistenta, si in Romania. Politica Agricola Comuna.

Cel mai tanar om de afaceri din Romania are doar 22 de ani. Ce idee geniala a avut

Eduard Burghelia este cel mai tanar antreprenor din Romania. Tanarul din Constanta, in varsta de 22 de ani, este fondatorul unei platforme de analiza financiara a companiilor. Dar pana sa ajunga aici, Edi a fost nevoit sa treaca prin mult mai multe incercari pentru a-si face intrarea in ecosistemul antreprenorial. De la pustiul de 16 .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )