Libnet.ro
UNICEF

16:30

Bomba mondena! STEFAN BANICA JR, pe felie cu ADRIANA BAHMUTEANU! Lavinia Pirva a aflat tot! Va fi SCANDAL

B1 B1,
Bomba mondena! STEFAN BANICA JR, pe felie cu ADRIANA BAHMUTEANU! Lavinia Pirva a aflat tot! Va fi SCANDAL

Adriana Bahmuteanu a facut dezvaluiri socante despre Stefan Banica Jr. Ea a dezvaluit ca celebrul cantaret i-a facut avansuri. Chiar Adriana Bahmuteanu a facut dezvaluirea, in 2006, cand fusese. continuă pe B1

Si-a dus prietenii la subsol, a taiat semnalul la telefon si apoi... Acesta e intregul adevar: Gestul socant facut de Stefan Banica Jr!

Stefan Banica Jr a fost mereu o prezenta discreta in lumea mondena. Tocmai de aceea, artistul a ales ca atunci cand si-a serbat ziua de nastere sa-si organizeze petrecerea intr-un loc ferit de ochii.

I se spune RAZBUNATORUL! Ce I-A FACUT Stefan Banica Jr. fostei iubite: FEMEILE din viata lui au ramas toate FARA CUVINTE!

Stefan Banica Jr. a avut castig de cauza in procesul intentat de fosta sa iubita, Camelia Constantinescu, cea care i-a daruit un fiu, pe Radu Stefan.

Stefan Banica Jr face anuntul soc: Da, e vorba de foarte multi bani la mijloc... Din pacate...

Averea lui Stefan Banica jr. s-a dublat in ultimul an. DOAMNE, DUMNEZEULE! BIANCA DRAGUSANU, SNOPITA iN BATAIE ! VICTOR SLAV E iN STARE DE SOC! IMAGINI DE COSMAR GALERIE FOTO) Ei bine, artistul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2743 seconds )