Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cristi Brancu, detalii socante in scandalul momentului! Care este starea reala de sanatatea a Danielei Crudu si ce spun doctorii care au trata-o pe bruneta (VIDEO)

B1 B1,
Cristi Brancu, detalii socante in scandalul momentului! Care este starea reala de sanatatea a Danielei Crudu si ce spun doctorii care au trata-o pe bruneta (VIDEO)

Scandalul de violenta domestica dintre Daniela Crudu si iubitul croat pare a fi departe de final. in fiecare zi apar noi detalii care socheaza intreaga tara. Recent, Cristi Brancu, celebrul prezentator de la An. continuă pe B1

Impact.ro: Adevarul despre divortul Andreei Balan de George Burcea. Scandal urias cu Cristi Brancu si Dan Capatos. Detalii incendiare

Andreea Balan si George Burcea au avut parte de aceleasi episoade violente in copilarie. Istoricul cantaretei cu tatal ei il cunoastem, iar de curand am intrat in si povestea actorului, care a aparut, cu voia sau fara voia sa, si pe micile ecrane. Speculatiile curg, iar una dintre ele aduce in discutie divortul. Adevarul despre .

Ce le-a spus Daniela Crudu medicilor, imediat dupa ce a fost batuta. Cristi Brancu arunca bomba

Ce le-a spus Daniela Crudu, fosta asistenta a lui Capatos, imediat dupa ce a fost batuta de iubitul croat. Prezentatorul TV Cristi Brancu a venit cu detalii, intr-o inregistrare video postata pe YouTube. Ce le-a spus Daniela Crudu medicilor dupa ce a fost batuta? Daniela Crudu a sunat la serviciul de urgente 112 pe 9 .

Muzeul National Bran, in pericol sa fie inchis. Terenul pe care este amplasat a fost retrocedat

Muzeul National Bran este in pericol de a se inchide. Terenul pe care este amplasat a fost retrocedat.

Raluca Badulescu, atentionata de sotul si fiul ei. Care este viciul juratei Bravo, ai Stil

Raluca Badulescu este o mare impatimita a hainelor si accesoriilor, pasiune pe care a descoperit-o inca de cand avea varsta de cinci ani. A vazut obiectele stralucitoare la mama si la bunica ei, motiv pentru care a devenit extrem de atasata de ele. Raluca Badulescu, atentionata de sotul si fiul ei Raluca Badulescu este pasionata .

Ultimele detalii in SCANDALUL DANIELA CRUDU si IUBITUL CROAT! Fotografiile din telefonul brunetei schimba total cursul evenimentelor!

Au fost descoperite detalii socante in cazul Danielei Crudu si al iubitului croat. Sego ar fi refuzat sa coopereze cu oamenii legii, relateaza Spynews. ro.

VIDEO Zelenski, despre Scandalul Ucraina care a dus la acuzarea lui Trump: Mereu am vrut sa iau Oscarul si sa fiu popular in SUA. Acum sunt foarte popular Nu mai spuneti ca suntem o tara corupta

In primul sau interviu dupa achitarea lui Donald Trump de catre Senatul SUA in scandalul Ucraina, presedintele Volodimir Zelenski a comentat ca, in calitatea sa de fost actor, scenarist si producator, si-a dorit mereu sa ia Oscarul si sa fie popular in America, iar acum chiar este celebru peste ocean. Pe de alta parte, el l-a contrazis pe Trump, afirmand ca Ucraina nu este cea mai corupta tara.

As vrea sa-i spun sotiei ca imi doresc sa faca amor cu un barbat care este mai dotat ca mine. Stiu ca i-ar placea, dar nu stie ca...

Uneori, nu putem intelege anumite decizii pe care le iau barbatii atunci cand vine vorba de partenerele lor de viata.

ştiri din Monden

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )