Libnet.ro
UNICEF

11:45

Dana Budeanu, DATA PE SPATE de Gigi Becali: E singurul barbat din Romania care stie sa poarte COSTUME DE MAFIOT, FATALAILOR! (VIDEO)

B1 B1,
Dana Budeanu, DATA PE SPATE de Gigi Becali: E singurul barbat din Romania care stie sa poarte COSTUME DE MAFIOT, FATALAILOR! (VIDEO)

Dana Budeanu este fascinata de stilul vestimentar al lui Gigi Becali. CATALIN BOTEZATU, ACCIDENT TERIBIL! IMAGINI SOCANTE DE LA FATA LOCULUI! DIN PACATE, VESTEA TRISTA A FOST CONFIRMATA GALERIE FOTO) Desig. continuă pe B1

SCANDAL in SHOWBIZ! DANA BUDEANU a explodat in direct! I-A DAT TOTI DINTII JOS! E fara precedent

Dana Budeanu a pregatit un nou episod incendiar din Verdict unde va vorbi despre cei cu dintii de faianta.

Dana Budeanu o critica acum chiar pe Carmen Iohannis. Ce a spus despre rochia purtata de Prima Doamna la intalnirea cu Trump

Reuniunea NATO de la Londra a adunat cei mai puternici lideri ai statelor democratice, care au venit insotiti de sotiile lor. Printre acestia s-au numarat si Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, dar si Donald Tump si Melania. Tinutele purtate de Prima Doamna a Romaniei si de Prima Doamna a Americii au facut inconjurul lumii.

Averea lui Gigi Becali a scazut considerabil. Cati bani mai are dupa ce DNA i-a pus sechestru pe conturi

Gigi Becali a iesit din topul celor mai bogati 10 oameni din Romania, dupa ce Directia Nationala Anticoruptie DNA) i-a pus sechestru pe conturile personale. Patronul FCSB a coborat pana pe locul 11 in acest clasament, cu o avere estimata la 450-500 de milioane de euro. Averea lui Gigi Becali a scazut considerabil DNA a .

Digisport: Averea lui Gigi Becali, in scadere! Cati bani mai are acum finantatorul FCSB

Averea lui Gigi Becali a scazut in ultimii ani. Finantatorul FCSB a iesit din top 10 cei mai bogati romani. Averea lui Gigi Becali este estimata la finalul acestui an la 400 - 450 de milioane de euro, conform Capital. Omul de afaceri se afla pe locul 11, in top-ul celor mai instariti oameni din Romania.

Gigi Becali arunca bomba. Da afara mai multi jucatori de la FCSB

Gigi Becali a facut un anunt surprinzator. Finantatorul FCSB a anuntat ca la vara se va desparti de mai multi fotbalisti.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )