Libnet.ro
UNICEF

19:45

Demi Moore a facut dezvaluiri socante: ar fi fost vanduta de mama ei unui barbat care a violat-o pe cand avea 15 ani. A fost o tradare devastatoare

Adevărul Adevărul,
Demi Moore a facut dezvaluiri socante: ar fi fost vanduta de mama ei unui barbat care a violat-o pe cand avea 15 ani. A fost o tradare devastatoare

Actrita americana Demi Moore a dezvaluit ca a fost violata la 15 ani de un barbat care ulterior i-a dezvaluit ca mama ei ar fi vandut-o pentru 500 de dolari. continuă pe Adevărul

VIDEO Demi Moore dezvaluie ca a fost violata cand era adolescenta, de un barbat care i-a platit mamei sale suma de 500 de dolari

Dupa dezvaluirile legate de mariajul cu fostul ei sot Ashton Kutcher, actrita americana Demi Moore socheaza din nou dezvaluind ca a fost violata cand avea doar 15 ani. Moore mai afirma ca barbatul care a fortat-o a avut o intelegere cu mama ei, careia i-a platit 500 de dolari pentru a intretine relatii sexuale cu Demi Moore, scrie The Independent.

Demi Moore, dezvaluiri INFIORATOARE despre adolescenta si mariajul cu Ashton Kutcher: Vanduta pentru 500 de dolari si inselata de mai multe ori, dar asta nu e tot!

Dezvaluiri infioratoare facute de actrita Demi Moore in legatura cu abuzurile la care a fost supusa in adolescenta. Invitata la emisiunea Good Morning, America, vedeta a marturisit ca a a fost violata.

Demi Moore, dezvaluire socanta. Mama ei a vandut-o la 15 ani unui barbat care a violat-o!

Actrita americana Demi Moore a dezvaluit ca a fost violata cand avea doar 15 ani. Demi Moore sustine ca barbatul care a fortat-o a avut o intelegere cu mama ei, careia i-a platit 500 de dolari pentru a.

Demi Moore, violata: vedeta a dezvaluit pentru prima data drama suferita. Cand s-a intamplat

Demi Moore este cunoscuta pe plan mondial ca fiind una dintre cele mai populare vedete. Ea a fost casatorita cu Bruce Willis si Ahston Kutcher, dar noi dezvaluiri o aduc din nou in lumina reflectoarelor. Demi Moore pare sa duca o viata foarte fericita. Chiar si dupa doua divorturi, vedeta are o familie frumoasa si .

Demi Moore a dezvaluit ca a fost violata cand avea 15 ani

Actrita Demi Moore a dezvaluit la emisiunea Good Moring America de la ABC ca a fost violata cand a.

Criminalul olandez avea doi complici? Dezvaluiri socante

Olandezul suspectat de uciderea minorei Mihaela-Adriana Fieraru din Dambovitaa fost de mai multe ori in Romania! Acesta a fost de patru ori in tara noastra, intre 2016-2019. Cetateanul.

Noi dezvaluiri din ancheta Caracal! Mama Luizei: Nu cred ca Luiza este moarta. Acesti copii sunt cautati numai morti

Monica Melencu, mama Luizei Melencu, fata disparuta in luna aprilie in Caracal, este convinsa fiica ei este in viata. Nicio clipa n-am crezut ca Luiza este moarta. Nu avem nicio dovada. Pentru.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )