Libnet.ro
UNICEF

19:30

DOLIU in lumea atletismului romanesc! Din pacate, campioana Constantina Dita...: Te-ai stins sub privirile noastre neputincioase

B1 B1,
DOLIU in lumea atletismului romanesc! Din pacate, campioana Constantina Dita...: Te-ai stins sub privirile noastre neputincioase

Fosta campioana Constantina Dita estedistrusa de durere! LACRIMI PENTRU HORIA MOCULESCU! ANUNTUL MORTII A FOST FACUT iN MIEZ DE NOAPTE! IMAGINI SOCANTE FOTO) Fosta mare atleta care a. continuă pe B1

LACRIMI pe scena TEATRULUI romanesc! Din pacate, ANUNTUL TRIST despre Ileana Stana Ionescu a fost CONFIRMAT!

Marea actrita a teatrului romanesc Ileana Stana Ionescu, s-a retras definitiv din lumina reflectoarelor insa, din pacate, are parte de o batranete de cosmar.

ADIO, Michael Schumacher! Din pacate, ANUNTUL SOCANT a fost CONFIRMAT de un PRIETEN de FAMILIE

Au trecut multi ani de cand Michael Schumacher a avut accidentul la schi, care l-a imobilizat la pat. El nu si-a mai revenit de atunci, din pacate. INCENDIAR! CRISTIAN POMOHACI, prins in fapt cu MARIA CARNECI!.

Anuntul bomba facut de Pavel Bartos: Din pacate acum totul se confirma...

E spontan, haios si una dintre cele mai carismatice figuri din peisajul TV romanesc. Paves Bartos pare sa fie mereu o sursa de buna dispozitie pentru toti cei din jurul sau, dar viata nu a fost atat de.

Viorel Lis a cedat: Din pacate anuntul trist a fost facut, in hohote de plans, chiar de sotia sa, Oana Lis...

Chiar daca a avut o multime de probleme de sanatate in ultimul timp, fostul edil al Capitalei, Viorel Lis se simte acum mai bine si a revenit la stilul caracteristic, de a uimi lumea mondena cu aparitiile si.

ROMANIA, iN LACRIMI! Din pacate, VESTEA TRISTA despre MIHAI CONSTANTINESCU a cazut ca un TRASNET in aceasta DIMINEATA!

Mihai Constantinescu este internat in continuare la Spitalul Floreasca din Bucuresti, aflandu-se in stare grava, din cauza unor probleme cardiace. Artistul se afla acolo inca din luna mai.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )