Libnet.ro
UNICEF

10:00

Drama fara precedent in muzica populara! Din pacate, indragita interpreta IUBITA de MILIOANE de romani a MURIT: A avut probleme cardiace!

B1 B1,
Drama fara precedent in muzica populara! Din pacate, indragita interpreta IUBITA de MILIOANE de romani a MURIT: A avut probleme cardiace!

Cantareata Elena Ionescu Cojocaru s-a stins din viata, dupa o lupta lunga cu problemele de sanatate. continuă pe B1

Drama fara precedent in muzica populara! Din pacate, indragita interpreta iubita de milioane de romani a MURIT: A avut probleme cardiace!

Cantareata Elena Ionescu Cojocaru s-a stins din viata, dupa o lupta lunga cu problemele de sanatate. Aceasta suferea de probleme cardiace, iar acum toti colegii de breasla si toti elevii ei ii plang mo.

Celebra cantareata de muzica populara, in razboi cu noua generatie: Sunt numita penibila ca am rugat o tanara sa-mi ceara acordul cand imi canta piesele

Nicoleta Voica, o cunoscuta cantareata de muzica populara din Banat, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook despre faptul ca i-a cerut unei tinere sa nu-i mai cante creatiile fara sa-i ceara acordul.

Dupa moartea Ionelei Prodan, O NOUA DRAMA loveste muzica populara: Da, din pacate e vorba de indragita Elena Merisoreanu...

Elena Merisoreanu va implini pe 5 noiembrie anul acesta 70 de ani, insa artista isi ascunde foarte bine aceasta varsta. Pe langa familia minunata, care mereu a sustinut-o in cariera, secretul unui aspect.

DOLIU URIAS in muzica populara romaneasca: Artistul iubit de milioane de romani a murit... Din pacate a facut infarct

Muzica populara este zguduita de o noua veste tragica. Interpretul Daniel Siminic a murit in urma unui infarct. Cea care a facut cumplitul anunt este cantareata Andrada Barsauan, care avea un proiect in.

IESIRE FARA PRECEDENT A GUVERNATORULUI BNR MUGUR ISARESCU: Nu este damf de Valcov in raportul privind parcursul nostru catre zona euro

Convocat de senatorul Zamfir, Mugur Isarescu merge astazi la Comisia Economica din Senat * Isarescu: Valcov nu citeste rapoartele BNR, ci doar ce scriu Piperea si Isar * BNR cere ferm ruperea in totalitate a taxei pe activele bancare de indicele ROBOR Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, a avut, ieri, o iesire fara precedent, in care a raspuns dur declaratiilor facute in ultima vreme de Darius Valcov, consilierul premierului, cu privire la ROBOR si la atributiile bancii centrale.

Atac fara precedent la adresa Uniunii Europene, din partea unui deputat PSD: Franta si Germania, stapani care ne calaresc

Deputatul PSD Nicolae Bacalbasa a lansat un atac fara precedent la adresa Uniunii Europene si a unor tari precum Germania si Franta, numindu-le stapani care ne calaresc, iar despre presedintele Klaus.

Anunt bomba facut Pavel Bartos: Din pacate acum totul se confirma...

Pavel Bartos, unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori din Romania, nu se limiteaza doar la cariera din televiziune. Chiar daca este gazda emisiunilor Vocea Romaniei si Romanii au talent, el este si actor.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )