Libnet.ro
UNICEF

18:00

IMAGINI SOCANTE din casa ANDREEI MARIN, Zana Surprizelor: Cum a ajuns calul in sufragerie...(FOTO)

B1 B1,
IMAGINI SOCANTE din casa ANDREEI MARIN, Zana Surprizelor: Cum a ajuns calul in sufragerie...(FOTO)

In urma cu un an, Andreea Marin a oferit fanilor posibilitatea sa vada cum arata interiorul vilei sale din Pipera. in acest mod telespectatorii au aflat cum arata locul in care vedeta TV se relaxeaza si. continuă pe B1

Nu mai putea respira... Anuntul trist a fost facut: Din pacate e vorba de indragita Andreea Marin, Zana Surprizelor...

Andreea Marin a vorbit deschis, pentru prima data, de problemele sale pe sanatate, dar si despre momentul dificil pe care il va trai, fiind nevoita sa fie supusa unei operatii delicate. Ea a vorbit.

Bona nu a mai rezistat si a luat decizia sa plece din casa Andreei Banica! Adevaratul motiv pentru care femeia nu mai vrea sa stea in locuinta artistei

Andreea Banica este nevoita sa se desparta de bona filipineza care o ajuta la cresterea Sofiei si a lui Noah. in cei doi ani petrecuti impreuna, femeia s-a integrat foarte bine in familie si i-a.

Lista bunurilor furate din casa senatorului Niculae Badalau s-a marit. Pe ce au mai pus mana hotii

Antena 3 are lista completa a bunurilor furate din casa senatorului PSD Niculae Badalau. Hotii i-au luat acestui 500 de euro si 1. 500 de lei din borseta, 16 ceasuri, un pistol Beretta si un incarcator cu.

Badalau, dezvaluiri-soc despre jaful din casa sa

Niculae Badalau a facut noi dezvaluiri despre jaful din casa sa din Giurgiu. Senatorul PSD spune ca usile nu erau fortate .

Nora senatorului Badalau da din casa. Claudia povesteste ce s-a intamplat in noaptea jafului

Nora baronului PSD Nicolae Badalau, cantareata Claudia Patrascanu, a facut noui precizari despre jaful din casa senatorului. Claudia nu era acasa in noaptea fatidica, dar spune ca a doua zi dimineata.

Vecinii s-au plans de mirosul urat venind din casa batranei. Nu era prima data cand aveau probleme cu ea, dar nu se asteptau la asta. Anchetatorii au facut o descoperire socanta in casa femeii

Un caz socant a fost descoperit in Ucraina, in orasul Lvov. O femeie si-a ucis barbatul, iar cadavrul l-a tinut intr-un dulap pana cand, din pricina mirosului insuportabil, vecinii au chemat.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,27 seconds )