Libnet.ro
UNICEF

20:17

Informatii socante despre NUNTA secreta a lui STEFAN BANICA Jr: Rochia MIHAELEI s-a rupt la biserica...

B1 B1,
Informatii socante despre NUNTA secreta a lui STEFAN BANICA Jr: Rochia MIHAELEI s-a rupt la biserica...

Dezvaluiri incendiare despre trecutul amoros al lui Stefan Banica Jr. au iesit la iveala! Cristian Brancu a vorbit in premiera despre momentul nuntii celebrului interpret cu Mihaela Radulescu. Jurnalistul a. continuă pe B1

Si-a dus prietenii la subsol si a taiat semnalul la mobil: Adevarul despre gestul facut de Stefan Banica jr. a iesit la iveala!

Stefan Banica Jr. dovedeste inca o data ca e plin de resurse inedite. Nu mai departe de aniversarea zilei de nastere si-a uimit atat invitatii cat si presa prin gestul facut. Artistul si-a chemat.

BOMBA a EXPLODAT! Acum s-a aflat TOTUL: Ce spune Iulia Vantur despre RELATIA cu Stefan Banica Jr.

Aflata in Bangalore, India, Iulia Vantur a facut o vizita echipei Asia Express si si-a adus aminte de vremurile cand prezenta Dansez pentru tine, alaturi de Stefan Banica Jr. , acesta fiind.

De acum i se zice RAZBUNATORUL! Ce i-a facut Stefan Banica Jr. fostei iubite: Femeile din viata sa au ramas FARA CUVINTE!

Stefan Banica a castigat procesul in care Camelia Constantinescu, cu care cantaretul are un baiat, pe Radu Stefan, l-a intentat din dorinta de a obtine mai multi bani pentru cresterea baiatului.

Lavinia Parva, aniversare DE VIS alaturi de Stefan Banica Jr.! (FOTO)

Sotia lui Stefan Banica Jr. si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de familie si prieteni. Nascuta pe 24 noiembrie 1984, artista in varsta de 34 de ani a avut parte de o seara minunata si de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )