Libnet.ro
UNICEF

19:00

Informatii SOCANTE au iesit la iveala, pentru prima data: Stefan Banica jr si Mihai Bendeac au recunoscut TOTUL!

B1 B1,
Informatii SOCANTE au iesit la iveala, pentru prima data: Stefan Banica jr si Mihai Bendeac au recunoscut TOTUL!

Mihai Bendeac si-a dat seama ca isi doreste foarte mult un copil. Asta dupa ce a avut grija de nepotica Deliei si de copiii concurentilor veniti la X-Factor. continuă pe B1

BEJ Alba respinge o sesizare a PSD cu privire la reducerile oferite de Libraria Humanitas tinerilor care voteaza pentru prima data

Biroul Electoral Judetean Alba a respins sambata, 25 mai, o sesizare depusa de reprezentantii PSD care au reclamat faptul ca Libraria Humanitas ar face campanie injusta prin aceea ca a pus afise prin care ofera reduceri persoanelor care au votat pentru prima data.

Tomac: PSD, daca merge in alegerile prezidentiale cu Liviu Dragnea, risca sa nu intre in turul doi pentru prima data

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, spune ca doar cine nu intelege politica nu isi da seama ca liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, devine din ce in ce mai izolat in cadrul formatiunii pe care o conduce. Tomac a mai afirmat ca daca Dragnea va candida la alegerile prezidentiale, va fi pentru prima oara cand un candidat al social-democratilor nu va intra in turul doi.

Bacalaureat 2019: inscrierile pentru prima sesiune a examenului incep luni/ Calendarul evaluarilor

Absolventii de clasa a XII-a se pot inscrie pentru sustinerea examenului incepand de luni, 27 mai, si pana vineri 31 mai 2019. Cursurile pentru clasele a XII-a si a XIII-a se incheie vineri, 31 mai. Vezi in text calendarul evaluarilor.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )