Libnet.ro
UNICEF

18:15

Informatii SOCANTE au iesit la iveala, pentru prima data: Stefan Banica Jr si Mihai Bendeac au recunoscut totul!

B1 B1,
Informatii SOCANTE au iesit la iveala, pentru prima data: Stefan Banica Jr si Mihai Bendeac au recunoscut totul!

Mihai Bendeac si-a dat seama ca isi doreste foarte mult un copil. Asta dupa ce a avut grija de nepotica Deliei si de copiii concurentilor veniti la X-Factor. continuă pe B1

Euro 2020, preliminarii: Campioana mondiala Franta, invinsa pentru prima data in istorie de Turcia (scor 2-0) - Victorii pentru Italia, Germania si Belgia (Rezultatele serii)

Franta campioana mondiala) a fost invinsa pentru prima oara in istorie de Turcia, scor 2-0, intr-un meci contand pentru Grupa H a preliminariilor EURO 2020. in urma acestui esec, nationala condusa de Didier Deschamps a pierdut primul loc in grupa. in alte partide disputate sambata, Italia, Germania si Belgia au obtinut victorii fara emotii.

Te iubesc de la testul de SARCINA! Mihai Bendeac si-a pus fanii pe jar: Marturisiri fara perdea, facute pentru prima data!

Mihai Bendeac a transmis un mesaj emotionant cu ocazia zisei de nastere a fratelui sau! Andrei a implinit 19 ani.

PENTRU PRIMA DATA IN ISTORIA SA: China a lansat o racheta de pe o platforma marina

China a lansat cu succes o racheta de pe o platforma marina, realizand astfel o premiera pentru aceasta tara, reusita fiind considerata cel mai recent pas inainte facut de autoritatile de la Beijing in directia implementarii ambitiosului program spatial chinez, informeaza Reuters si AFP.

ANUNT SOC despre Delia! Cand va deveni MAMA PENTRU PRIMA DATA

Delia este o artista de succes si are o viata de familie foarte frumoasa, fiind casatorita de mai bine de sapte ani. Totusi, aceasta nu a devenit mama pana acum. Sora ei, Oana are doi copii si a vorbit.

ştiri din Monden

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )