Libnet.ro
UNICEF

17:00

SOC: Mara Banica, GRAV ACCIDENT RUTIER! 1% sanse de supravietuire

B1 B1,
SOC: Mara Banica, GRAV ACCIDENT RUTIER! 1% sanse de supravietuire

Data de 26 septembrie 2003 va fi o zi pe care Mara Banica cu siguranta nu o va uita niciodata. Jurnalista a facut dezvaluiri socante despre accidentul grav de masina in care a fost implicata. Mara. continuă pe B1

GRAV accident rutier in Buzau. Un soldat a murit, altii trei sunt in STARE CRITICA

Un grav accident rutier a avut loc, miercuri seara, in apropierea unitatii militare de la Boboc, judetul Buzau, un militar pierzandu-si viata, iar alte trei persoane, care se pare ca ar fi tot militari, fiind.

GRAV accident rutier in Galati. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier s-a produs, miercuri, pe D. 242, pe raza comunei Mastacani, un autoturism fiind lovit in spate de un altul care se angajase in depasirea sa. Astfel, politistii Compartimentului Rutier din.

George Clooney, implicat intr-un GRAV ACCIDENT rutier: Care este starea actorului (FOTO)

Celebrul actor George Clooney, in varsta de 57 de ani, a fost externat din spital, dupa ce acesta a fost ranit intr-un accident rutier provocat in Costa Corallina din Sardinia, Italia. Potrivit medicilor,.

GRAV accident rutier in Buzau! Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier s-a produs, vineri dupa-amiaza, pe DN 2 E 85, in judetul Buzau, cinci persoane fiind ranite. O soferita, in varsta de 23 de ani, s-a angajat in efectuarea unui viraj la stanga pentru.

GRAV accident rutier in Buzau! in urma impactului, un autoturism a luat foc. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier s-a produs vineri pe soseaua de centura a Buzaului, o masina cu GPL luand foc in urma impactului. Accidentul s-a petrecut dupa ce soferul unei masini, in varsta de 20 de ani, nu a.

Patru elevi ai Scolii Militare de la Boboc, implicati intr-un grav accident rutier: Unul dintre ei a murit (VIDEO)

Tragedie la scoala militara de la Boboc. Patru elevi ai scolii au fost implicati intr-un grav accident de circulatie chiar la cativa metri de poarta unitatii. Din pacate, pentru unul dintre ei, medicii nu au.

GRAV accident rutier in Caras Severin. Bilantul VICTIMELOR (VIDEO)

Un accident rutier a avut loc, marti, pe DN 6, la Plugova, in Caras Severin, un autoturism lovind un TIR. Camionul a virat la stanga, sa intre intr-o parcare, si a fost izbit violent de autoturism care se.

GRAV accident rutier in Ramnicu Sarat! O caruta a fost spulberata de doua autoturisme. Bilantul VICTIMELOR

Un accident de circulatie s-a produs, miercuri, la iesire din Ramnicu Sarat catre Focsani, pe DN 2 E 85, doua masini lovind o caruta care se angajase in traversarea drumului national. Victima este un.

Mara Banica, in coma! Medicii i-au dat 1% sanse de viata

Aflata la volanul autoturismului personal, Mara Banica a pierdut controlul volanului si s-a izbit violent de un stalp. Transportata de urgenta la spital, medicii i-au dau Marei 1% sanse de.

Mara Banica a reusit sa slabeasca 15 kilograme in doua luni. Dieta pe care a tinut-o jurnalista

Mara Banica a decis ca trebuie sa faca o schimbare in regimul sau de viata. Vedeta a urmat o dieta cu ajutorul careia a reusit sa slabeasca 15 kilograme in doar doua luni, schimbarea fiind mai mult.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )