Libnet.ro
UNICEF

16:46

SOCANT! Catalin Botezatu SI-A PETRECUT ZIUA DE NASTERE cu Bianca Dragusanu! Alex Bodi A VAZUT TOT! Indiferent cu cine ar fi Bianca... (FOTO)

B1 B1,
SOCANT! Catalin Botezatu SI-A PETRECUT ZIUA DE NASTERE cu Bianca Dragusanu! Alex Bodi A VAZUT TOT! Indiferent cu cine ar fi Bianca... (FOTO)

Designerul Catalin Botezatu a implinit 53 de ani si a dat o petrecere in stil mare! MARTURISIRI SOCANTE DESPRE CONSUMUL DE DROGURI! CATALIN BOTEZATU NU SE MAI ASCUNDE! A FOST PRINS CU BAGAJUL PLIN LA. continuă pe B1

FOTO Vica Blochina i-a facut cadou lui Catalin Botezatu toate saruturile dintre ei, de pana acum. Imaginile care i-au intrigat pe fani

Vica Blochina s-a gandit a iesit in evidenta si de data aceasta. Fosta balerina i-a daruit lui Catalin Botezatu ceva aparte. Ziua iubitului designer sigur va fi una pe cinste, mai ales cu Vica alaturi. Cum i-a daruit toate sarutarile lor? Vica Blochina, cadou special pentru Catalin Botezatu Vica Blochina i-a facut o surpriza aparte .

Catalin Botezatu, PE FELIE cu FOSTA lui Piturca! CADOUL FIERBINTE primit de designer! Saruta cel mai bine de pe planeta (FOTO)

Creatorul de moda Catalin Botezatu a implinit varsta de 53 de ani si a fost asaltat de urari de la prieteni, dar unul dintre cadouri a fost cu totul special.

LACRIMI AMARE la capataiul lui CATALIN BOTEZATU! Din pacate, OPERATIA NU a reusit! Ce s-a intamplat cu INIMA vedetei!

Catalin Botezatu a vorbitdeschis despre cancer, boala teribila pe care a invins-o de curand. Mai mult, Botezatu a povestit un detaliu terifiant, pe care l-a tinut secret aproape doua decenii: boala lui a.

CATALIN BOTEZATU, ACCIDENT TERIBIL! Imagini SOCANTE de la FATA locului

Vesti proaste despre Catalin Botezatu. Unul dintre bolizii sai a fost implicat intr-un accident rutier, in Capitala.

CATALIN BOTEZATU, ACCIDENT TERIBIL! Imagini SOCANTE de la FATA locului! Din pacate, VESTEA TRISTA a fost CONFIRMATA ...

Vesti proaste despre Catalin Botezatu. Unul dintre bolizii sai a fost implicat intr-un accident rutier, in Capitala.

Masina lui Catalin Botezatu, implicata intr-un accident in Capitala

Una dintre masinile de lux ale lui Catalin Botezatu a fost implicata intr-un accident rutier pe o strada din Capitala. Informatia a fost facuta publica in mediul online, acolo unde au fost urcate si imagini.

Aproximativ 14.000 de turisti au petrecut Ziua Nationala a Romaniei in statiunile prahovene

Aproximativ 14. 000 de turisti au sarbatorit Sfantul Andrei si au petrecut Ziua Nationala a Romaniei in statiunile din judetul Prahova, gradul de ocupare a locurilor de cazare pe Valea Prahovei depasind 90 la suta.

ştiri din Monden

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )