Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ultimele detalii in SCANDALUL DANIELA CRUDU si IUBITUL CROAT! Fotografiile din telefonul brunetei schimba total cursul evenimentelor!

B1 B1,
Ultimele detalii in SCANDALUL DANIELA CRUDU si IUBITUL CROAT! Fotografiile din telefonul brunetei schimba total cursul evenimentelor!

Au fost descoperite detalii socante in cazul Danielei Crudu si al iubitului croat. Sego ar fi refuzat sa coopereze cu oamenii legii, relateaza Spynews. ro. continuă pe B1

NUCLEARA in SCANDALUL DANIELA CRUDU! Ce a facut IUBITUL Danielei Crudu dupa ce a batut-o crunt pe VEDETA? ESTE INADMISIBIL! (GALERIE FOTO)

Iubitul croat al Danielei Crudu a batut-o crunt pe vedeta, femeia ajungand in cele din urma de urgenta la spital.

DECLARATII SOCANTE! Mircea BADEA atac DUR in scandalul dintre CRUDUTA si IUBITUL CROAT. Daca te-ai combinat cu Daniela Crudu si esti gelos, inseamna ca... Prezentatorul TV a dat TOT din CASA!

Scandalul dintre Daniela Crudu si iubitul care a snopit-o in bataie a starnit reactii controversate in randul vedetelor. Mircea Badea nu a ezitat si a comentat aprig subiectul, atunci cand a auzit ca fosta asis.

CUTREMURATOR! Daniela Crudu a mai PATIT-o in trecut! Un fost iubit, extrem de celebru si el, a ars-o cu TIGARA pe fata

Detalii de necrezut ies la iveala pe scena mondena! Se pare ca Daniela Crudu, batuta crunt duminica de iubitul sau croat, a mai avut probleme cu amorezi violenti si in trecut. Este vorba despre Mihai Costea, fo.

NUCLEARA MOMENTULUI! Cati BANI are IUBITUL CROAT? Iata BOLIDUL de LUX in care a fost SNOPITA iN BATAIE DANIELA CRUDU! Pentru ce a ACCEPTAT bruneta CRIZELE de GELOZIE! (FOTO)

Iubitul croat, pe numele lui Seco Dubravko este cunoscut in peisajul monden al capitalei. Barbatul care a bagat-o in spital pe Daniela Crudu conduce un bolid de lux, estimat la jumatate de milion de euro si este.

NU SE POATE ASA CEVA! Sora DANIELEI CRUDU vorbeste despre COSMARUL pe care l-a iNDURAT BRUNETA alaturi de IUBITUL CROAT. in drum spre casa a inceput sa ii dea... CALVARUL amoros a fost GREU de IMAGINAT!

Dupa ce a fost batuta crunt de iubitul croat, luptator de profesie, Daniela Crudu a ajuns de urgenta la spital. Vedeta are piramida nazala sparta. Bruneta a incasat-o din pricina crizelor de gelozie, pe care.

IMAGINI DEOCHEATE cu DANIELA CRUDU! Acesta e motivul pentru care iubitul gelos a batut-o cumplit! E SCANDALOS (GALERIE FOTO)

Daniela Crudu trece prin momente cumplite dupa ce iubitul croat a batut-o in urma unei crize de gelozie.

DECLARATII BOMBA! Cine este CELALALT BARBAT din viata Danielei Crudu, cel pentru care a fost batuta cu bestialitate de iubitul croat (GALERIE FOTO)

Daniela Crudu a ajuns la spital batuta mar, la sfarsirul saptamanii trecute. DANIELA CRUDU, PRINSA iN FAPT! A FACUT-O iN PUBLIC CU IUBITUL BATAUS! ASTA E PREA DE TOT FOTO Agresorul este un barbat.

COSMARUL NU S-A TERMINAT! Daniela Crudu, ATACATA de iubit in SPITAL! Cum se simte bruneta dupa cea de-a doua repriza

Momente de panica pentru Daniela Crudu, dupa ce a scapat cu viata din mainileiubitului croat.

IMAGINI cu DANIELA CRUDU GOALA PUSCA inainte de BATAIE! (FOTO NECENZURAT)

Daniela Crudu trece prin momente cumplite dupa ce iubitul croat a batut-o in urma unei crize de gelozie.

Daniela Crudu, imagini cu fata TUMEFIATA, dupa ce a fost externata. ABIA o mai recunosti (VIDEO)

Au aparut primele imagini cu Daniela Crudu, dupa ce a iesit din spital. Crudu a fost batuta cu bestialitate de iubitul ei croat, iar o astfel de intamplare a deschis, din nou, o adevarata cutie a Pandorei,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )