Libnet.ro
UNICEF

15:45

Carmen de la Salciua arunca BOMBA dupa MOARTEA lui Razvan Ciobanu: Eu am urmarit...

B1 B1,
Carmen de la Salciua arunca BOMBA dupa MOARTEA lui Razvan Ciobanu: Eu am urmarit...

Moartea lui Razvan Ciobanu a socat toata Romania! BOMBA MONDENA! EA E FIICA SECRETA A ANDREEI MARIN! STEFAN BANICA E iN STARE DE SOC! ABIA ACUM S-A AFLAT GALERIE FOTO) Carmen de la Salciua a. continuă pe B1

Rasturnare de situatie dupa moartea lui Razvan Ciobanu. Misterul a fost spulberat a doua zi dupa tragedie

Unele dintre cele mai noi informatii din ancheta deschisa dupa moartea fulgeratoare a lui Razvan Ciobanu au legatura cu bunurile furate de cativa sateni din masina pe care designerul o conducea. Printre.

Calin Popescu-Tariceanu, mesaj dupa moartea lui Razvan Ciobanu: O veste care trebuie sa ne dea de gandit

Dumnezeu sa-l odihneasca pe Razvan Ciobanu! O veste trista, care ne-a innegurat chiar in perioada sarbatorii Pascale. O veste care ar trebui sa ne dea de gandit, totodata. Pentru ca moartea designerului.

Gigel Lazar, presedintele CIADO, dupa moartea lui Razvan Ciobanu: Nimeni nu a spus asta!

Gigel Lazar, presedintele executiv al Centrului International Antidrog si pentru Drepturile Omului CIADO) Romania, a vorbit despre cea mai mare manipulare in cazul lui Razvan Ciobanu. Gigel.

Cu cat au ajuns sa se vanda rochiile lui Razvan Ciobanu dupa moartea acestuia

Rochiile create de Razvan Ciobanu au ajuns sa se vanda cu sume mari de bani dupa moartea designerului. Pe un cunoscut site de vanzari si intermedieri, creatiile lui Razvan Ciobanu au ajuns sa fie.

Un barbat sustine ca a fost martor la moartea lui Razvan Ciobanu. Detalii incredibile povestite de martorul ocular

O noua informatie bomba in cazul mortii lui Razvan Ciobanu! Se pare, ca scena accidentului a fost surprinsa in totalitate de un barbat, care sustine ca a vazut absolut tot ce s-a intamplat! Acesta spune c?.

GLORIE POSTUMA: Cu cat au ajuns sa se VANDA rochiile lui Razvan Ciobanu dupa moartea acestuia (FOTO)

Razvan Ciobanu cunoaste un neasteptat reviriment financiar. postum. Pe un cunoscut site de vanzari si intermedieri, creatiile lui Razvan Ciobanu au ajuns sa fie comercializate cu sume mari de bani dupa.

Educatoarea lui Razvan Ciobanu, dezvaluiri dupa moartea designer-ului: Mi-a promis asta!

Educatoarea lui Razvan Ciobanu a fost la capela unde este depus trupul neinsufletit al creatorului de moda. I-am fost educatoare patru ani. A fost o minune de copil. A fost un copil foarte bun, un coleg.

Cum s-a comentat moartea lui Razvan Ciobanu in social media

Maria Coman a vorbit despre cel mai dezbatut subiect al acestei saptamani, controversata moarte a creatorului de moda, Razvan Ciobanu. Toata lumea a vorbit despe moartea lui Razban Ciobanu, ceea ce este evid.

Tariceanu despre moartea lui Razvan Ciobanu: A fost legata, se pare, de consumul de droguri/ A venit vremea sa abordam problema consumului de stupefiante cu ratiune si curaj

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu scrie, joi pe pagina sa de Facebook, ca este nevoie de o dezbatere reala privind consumul de droguri din Romania. Tariceanu sustine ca e momenttul ca scolile copiilor sa fie izvoare de stiinta si educatie, nu mici Woodstock-uri prin care joint-urile sa treaca din mana in mana in pauze. Liderul ALDE scrie despre necesitatea unei implicarii a politicienilor si invoca moartea designerului vestimentar Razvan Ciobanu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )