Libnet.ro
UNICEF

06:15

Carmen Serban A MURIT! ADEVARUL despre STIREA care a SOCAT toata ROMANIA!

B1 B1,
Carmen Serban A MURIT! ADEVARUL despre STIREA care a SOCAT toata ROMANIA!

Carmen Serban a avut parte de socul vietii ei. Artistaa aflat din presa ca amurit. continuă pe B1

Carmen Serban A MURIT! ADEVARUL despre STIREA SOC care a iNGROZIT internetul

Carmen Serban a avut parte de surpriza vietii: ea a aflat din presa ca a. murit. INCENDIAR! LIDIA BUBLE A RENUNTAT DE TOT LA HAINE! IMAGINEA PE CARE RAZVAN SIMION O VREA STEARSA FOTO) Familia si.

Adevarul despre noua gafa uriasa din Game of Thrones: i-a crescut mana la loc lui Jaime? FOTO

O imagine in care lui Jaime Lannister i-a crescut in mod miraculos mana pierduta in sezonul 3 s-a viralizat, fanii fiind convinsi ca producatorii au facut o noua gafa in penultimul episod din Game of Thrones. in realitate, acel cadru nu apare in episodul 5, ci este o simpla fotografie lansata de HBO dupa difuzarea episodului, dar care a fost stearsa rapid dupa ce a fost sesizata eroarea. ATENTIE, textul contine spoilere!.

Carmen Dan: Aparatele pentru depistarea soferilor care au consumat droguri vor intra in dotarea Politiei Romane, cred eu in maxim doua saptamani

Politistii vor fi dotati cu aparatele care pot sa identifice substantele psihotrope consumate de soferi, in aproximativ doua saptamani, a anuntat marti Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, potrivit.

Tragedie in Sibiu. Un bebelus a murit in ziua in care a fost externat

Un bebelus din localitatea Vurpar a murit in ziua in care a fost externat cu mama sa din Maternitatea Sibiu, la trei zile dupa nastere. Medicii spun ca bebelusul a parasit Spitalul Clinic Judetean de.

Lidia Fecioru, despre semnele care ne dezvaluie un destin maret

Lidia Fecioru a dezvaluit la emisiunea Adevaruri ascunse, lucrurile care ne dezvaluie un destin maret. in momentul in care realizam aceste semne trebuie sa luam hotarari rapide. - constientizam.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )