Libnet.ro
UNICEF

16:15

COSMAR iN MUZICA POPULARA! Au ingropat-o de VIE! IMAGINI CUTREMURATOARE de la mormantul ARTISTEI (GALERIE FOTO)

B1 B1,
COSMAR iN MUZICA POPULARA! Au ingropat-o de VIE! IMAGINI CUTREMURATOARE de la mormantul ARTISTEI (GALERIE FOTO)

Moartea marii cantarete de muzica populara Ileana Sararoiu a socat Romania in urma cu 35 de ani. Tragedia a avut loc dupa onunta inlocalitatea Unirea, judetul Calarasi. Romania,. continuă pe B1

SOC iN MUZICA POPULARA! A FOST ABUZATA SEXUAL. Da, este vorba chiar despre EA! Informatii socante au iesit la iveala

Fiica fostului cantaret de muzica populara, Aurelian Preda, a declarat ca a fost agresata sexual si abuzata emotional de catre Nicusor Iordan, barbatul care i-a fost caun tata.

DRAMA fara precedent in muzica populara! Din pacate, indragita interpreta iubita de milioane de romani A MURIT: A avut PROBLEME CARDIACE!

Elena Ionescu Cojocaru a incetat din viata la varsta de 68 de ani. Cantareata de muzica populara s-a stins din cauza unor complicatii cardiace. Cojocaru a absolvit Facultatea de Muzica din Brasov.

Scandal in muzica populara. Fiica cantaretului Aurelian Preda, dezvaluiri cutremuratoare. Fata ar fi fost abuzata la scurt timp de la moartea parintelui ei

Fiica cantaretului Aurelian Preda, Ana Maria, a facut dezvaluiri cutremuratoare, luni, la Acces Direct. Fata acuza ca ar fi fost abuzata de barbatul care s-a angajat sa aiba grija de ea. Tanara.

Scandal in muzica populara. Fiica regretatului Aurelian Preda face dezvaluiri cutremuratoare. Rosa ar fi fost abuzata la scurt timp de la moartea parintelui ei

Fiica cantaretului Aurelian Preda, Ana Maria Rosa, a facut dezvaluiri cutremuratoare, luni, la Acces Direct. Fata acuza ca ar fi fost abuzata de barbatul care s-a angajat sa aiba grija de ea. Tanara.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2832 seconds )