Libnet.ro
UNICEF

15:15

CUTREMUR la PRO TV! Din pacate este vorba despre celebrul CABRAL! VESTEA care a socat Romania: Am murit (FOTO)

B1 B1,
CUTREMUR la PRO TV! Din pacate este vorba despre celebrul CABRAL! VESTEA care a socat Romania: Am murit (FOTO)

Celebrul prezentator Cabral Ibaka a reactionat dur dupa ce un fan a confundat-o pe sotia sa Andreea Ibaka, cu fiica sa. Dumnezeu sa va binecuvanteze relatia de tata, fiica in continuare,. continuă pe B1

Ce TRAGEDIE... Vestea trista i-a inmarmurit pe toti fanii: Da, din pacate este vorba de indragitul cantaret Fuego...

Paul Surugiu, cunoscut drept Fuego, a povestit ca nu e fericit de tot ce a mostenit de la familia sa, specificand ca sufera de aceleasi probleme de sanatate ca regretatul sau tata. Din pacate il.

Anuntul TRIST a fost facut chiar de medici: Din pacate este vorba de indragita vedeta Andreea Marin...

Andreea Marin a ajuns luna trecuta la urgenta din cauza problemelor de sanatate, potrivit unui anunt al vedetei. Oameni dragi, zilele astea sunt un robotel cablat prin multe fire, agatate permanent de.

Anunt SOC: Stresul si-a spus cuvantul... Din pacate este vorba de indragita prezentatoare Andreea Esca...

Andreea Esca este stresata din cauza fiicei sale, Alexia Eram, care va pleca, in curand, sa studieze in Anglia. Eu sunt si mai stresata, dar eu stiu sa pastrez aparentele. Eu o incurajez pentru ca.

I-a aprins o lumanare, apoi Oana a facut anuntul trist: Din pacate este vorba de fostul primar Viorel Lis...

Dupa ce s-a spus ca este pe moarte, Viorel Lis a avut prima aparitie publica in urma cu ceva timp, sotia lui, Oana Lis, a dezvaluit ca fostul edil nu prea mai poate sa vorbeasca si ca el comunica mai.

Anuntul TRIST a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul chef bucatar Catalin Scarlatescu... Toti fanii sunt in lacrimi...

Concurenta favorita a lui Catalin Scarlatescu, Angie Moisescu a ajuns pe mana medicilor din cauza ca a muncit mult si nu s-a odihnit suficient. Astfel, rezultatul epuizarii a fost cel pe care l-a postat pe.

E ca si mort: Da, din pacate este vorba de fostul primar Viorel Lis... Oana Lis tocmai a confirmat informatia...

Desi Oana Lis a promis ca-i va fi alaturi sotului sau la bine si la rau, se pare ca vedeta se comporta de parca el nu ar exista. Conform celor mai noi informatii aparute in lumea mondena, sotia lui.

DRAMA in televiziune! Apropiatii CONFIRMA: Parastasul a fost facut... Din pacate este vorba de indragitul Nea Marin, de la celebra emisiune de pe Antena 1...

O editie inedita a emisiunii Poftiti la Nea Marin le-a dat frau liber la imaginatie atat concurentilor cat si tlespectatorilor. Vedetele au trebuit sa gateasca bucatele regasite de obicei la un.

Da, totul este adevarat: Din pacate este vorba de sotia indragitului actor Pavel Bartos...

Pavel Bartos, in varsta de 40 de ani, isi tine viata privata departe de ochii curiosilor, fiind motivul pentru care multa lume e curioasa despre sotia sa Anca, de 38 de ani. Ca si indragitul.

Veste SOC in showbiz-ul Romanesc... Medicii au facut anuntul trist: Din pacate este vorba de indragitul designer Catalin Botezatu...

Din cauza programului incarcat, indragitul Catalin Botezatu are probleme de sanatate, fiind recunoscator ca in fiecare dimineata se trezeste. De asemenea, designerul isi face griji in ceea ce.

Dupa moartea Stelei Popescu, showbiz-ul romanesc primeste o alta GREA LOVITURA: Din pacate este vorba de indragitul Alexandru Arsinel...

Actorul Alexandru Arsinel a fost devastat de moartea colegei sale, Stela Popescu, iar problemele de sanatate ale sotiei i-au agravat starea. in acest context, actorul a evitat cateva luni sa apara in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )