Libnet.ro
UNICEF

10:30

A fost iMPUSCAT LA UN CONCERT! Alex Velea este SOCAT! Te mai asteptam la Husi

B1 B1,
A fost iMPUSCAT LA UN CONCERT! Alex Velea este SOCAT! Te mai asteptam la Husi

Artistul Lino Golden, protejatul lui Alex Velea, a trecut prin clipe de spaimaintr-un concert sustinut in Husi, pe 5 octombrie. continuă pe B1

Lino Golden a fost impuscat pe scena, in Vaslui, cu un pistol cu bile. Colegii de trupa, atacati

Artistul Lino Golden, unul dintre fii adoptivi ai lui Alex Velea, a fost impuscat pe scena, in Vaslui, cu un pistol cu bile. Colegii de trupa au fost atacati. Lino Golden a fost impuscat pe scena, in Vaslui, cu un pistol cu bile Lino Golden, unul dintre fii adoptivi ai lui Alex Velea, a fost .

Un papagal a supravietuit miraculos dupa ce a fost impuscat de cinci ori cu doua arme diferite

Un papagal Cacadu a supravietuit in mod miraculos, dupa ce a fost impuscat de cinci ori cu doua arme diferite, in vestul orasului Sydney, scrie The Guardian.

Bogdan Chiritoiu, seful Consiliului Concurentei, despre domeniul feroviar romanesc: Zona este cea mai putin reformata, cea mai ramasa in urma din economia romaneasca

Domeniul feroviar este cel mai putin reformat si cel mai ramas in urma din economia noastra, de la Revolutie si pana in prezent, plus ca domeniul nu este sprijinit nici din administratie, a spus marti, Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, la conferinta Zilele Feroviare 2019. Singura parte buna este ca suntem fortati sa facem schimbari, nu putem ramane asa datorita schimbarilor de reguli care ne vin dinspre UE. Vrand - nevrand trebuie sa facem schimbari. Daca nu crestem viteza de circulatie a trenurilor nu vom putea atrage nici marfa si nici calatori pe calea ferata.

ACESTA este CEL MAI SCURT TEST DE INTELIGENTA din lume! Peste 80% dintre cei care l-au rezolvat, AU GRESIT

Acesta este cel mai scurt test de inteligenta! Ce crezi, vei reusi sa-l rezolvi? Cognitive Reflection Test este cel mai scurt test de inteligenta din lume si, initial, a facut parte dintr-un studiu publicat.

Acesta este cel mai ieftin SUV electric din lume

Acesta este cel mai ieftin SUV electric din lume. Nici chiar viitoarea Dacia electrica nu-i poate face concurenta. Indienii de la Tata construiesc Nexon EV.

Bomba mondena! Antonia, prinsa in fapt cu INNA! Alex Velea s-a frecat la ochi! IMAGINI DEOCHEATE (GALERIE FOTO)

Celebra cantareata Antonia a oferit imaginea zilei dupa ce a fost vazuta in compania unei alte celebre cantarete, Inna. Cele doua fete au avut parte de o mare surpriza atunci cand au fost amandoua.

CUTREMUR monden! Leo de la Strehaia a facut ATAC CEREBRAL! Starea este tot mai critica! Detalii cutremuratoare

Probleme de sanatate tot mai grave pentru Leo de la Strehaia! Acesta a facut din nou un AVC si a ajuns de urgenta astazi pe mainile medicilor din Bucuresti, dupa ce in urma cu cateva luni a trecut prin a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )