Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iulia Albu, aparitie HALUCINANTA la inmormantarea lui Razvan Ciobanu. Oamenii si-au facut cruce... (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Iulia Albu, aparitie HALUCINANTA la inmormantarea lui Razvan Ciobanu. Oamenii si-au facut cruce... (FOTO, VIDEO)

Iulia Albu a socat intreaga multime venita la slujba de inmormantare a fostului ei coleg, Razvan Ciobanu. Fashion-editorul a atras toate privirile cu tinuta sa excentrica marcata de o palarie cu. continuă pe B1

Cum a venit Iulia Albu imbracata la inmormantarea lui Razvan Ciobanu. Toata lumea a intors capul FOTO

Iulia Albu a surprins pe toata lumea la inmormantarea designerului Razvan Ciobanu. Vedeta tv a venit imbracata intr-o tinuta aparte, cu o palarie mai putin obisnuita. Trebuie sa ne amintim de.

Iulia Albu, ADEVARUL despre cei care au fost la inmormantarea lui Razvan Ciobanu: Unii au venit pentru a-i fixa cuiul pe care i l-am batut deja in sicriu

Iulia Albu rupe tacerea dupa inmormantarea lui Razvan Ciobanu. Razvan Ciobanu mi-a fost prieten, dar, dincolo de greselile pe care le-a facut el ca om, el ramane un mare designer al Romaniei. Azi l-am cond.

Impresionant... inmormantarea lui Razvan Ciobanu a luat sfarsit! Mama lui s-a prabusit langa cavou

Inmormantarea lui Razvan Ciobanu a avut loc astazi. Sicriul cu trupul neinsufletit a fost pus in cavou, moment in care Mama regretatului designer s-a prabusit in momentul in care sicriul cu trupul.

A aparut de nicaieri la inmormantarea lui Razvan Ciobanu. Oamenilor nu le-a venit sa creada ca e chiar el

Joi, 2 mai, a avut loc inmormantarea lui Razvan Ciobanu, decedat in a doua zi de Paste, intr-un accident de masina. Printre cei care l-au condus pe ultimul drum s-a numarat fostul iubit, Marius, dar si vedete.

Iulia Albu, dezvaluiri ravasitoare dupa moartea lui Razvan Ciobanu: A fost OM cu bune si cu rele si un profesionist in domeniul sau

Cunoscul stilist Iulia Albu a reactionat la anuntul mortii lui Razvan Ciobanu intr-un accident petrecut in judetul Constanta. Odihneste-te in pace Razvan Ciobanu ? Nu o sa insir cuvinte goale.

Acuzatii la inmormantarea lui Razvan Ciobanu. Cine a rupt tacerea

Razvan Ciobanu a fost inmormantat joi, 2 mai, la Cimitirul Progresul din Capitala. Designerul isi va dormi somnul de veci alaturi de strabunicul si bunicul sau. Printre vedetele prezente la inmormantare.

Ce surpriza! Cum a aparut Mircea Solcanu la inmormantarea lui Razvan Ciobanu

Razvan Ciobanu a fost condus astazi, joi, 2 mai 2019, pe ultimul drum si a fost inmormantat la Cimitirul Progresul din Capitala. Familia, prietenii, colegii si toti cei care l-au cunoscut au venit sa ii aduca.

Dezvaluire-exploziva facuta cu putin timp inainte de inmormantarea lui Razvan Ciobanu: Pur si simplu nu pot face asta!

Decizie surprinzatoare anuntata cu cateva ore inainte ca designerul Razvan Ciobanu sa fie inmormantat. Creatoarea de moda Adina Buzatu a anuntat ca nu va participa la funeralii. Dragilor, dupa o.

Reactie incredibila la inmormantarea lui Razvan Ciobanu. O femeie a inceput sa tipe tare: Ei l-au omorat...

Foarte multi oameni s-au adunat pentru a-l conduce pe ultimul drum pe Razvan Ciobanu. Pe langa multe vedete care si-au facut aparitia, indurerate, la biserica, au venit si oameni obisnuiti, care il.

Detalii uimitoare despre inmormantarea lui Razvan Ciobanu. Ce spune un preot: A declarat in repetate randuri ca nu este fiul lui Dumnezeu si biserica nu-i poate fi alaturi

Autopsia lui Razvan Ciobanu este in derulare. Medicii legisti constanteni studiaza fiecare parte a corpului acestuia pentru a stabili cauza exacta a mortii sale, dupa ce creatorul de moda si-a pierdut viata.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )