Libnet.ro
UNICEF

14:00

Mama Irinei Tanase, declaratii halucinante despre RELATIA tinerei cu LIVIU DRAGNEA (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Mama Irinei Tanase, declaratii halucinante despre RELATIA tinerei cu LIVIU DRAGNEA (FOTO, VIDEO)

Liviu Dragnea va fi cu siguranta socat cand va avea ocazia sa vada gestul iubitei sale. Tanara a postat, in mediul online, un dialog cu mama sa. Discutiile fac referire la relatia Irinei cu fostul sef al. continuă pe B1

VIDEO Irina Tanase, ironii pentru fanii de pe Instagram despre relatia ei cu Liviu Dragnea: Mami, Liviu este mai mare decat tata?

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, incarcerat din mai 2019 la Penitenciarul Rahova, a postat pe contul ei de Instragram un instastory in care, intr-un dialog cu mama ei, raspunde ironic unor intrebari legate de relatia cu fostul lider al PSD.

Irina Tanase, video viral in care vorbeste despre relatia cu Dragnea: Mami, Liviu este mai mare decat tata? VIDEO

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tanase, a postat pe contul ei de Instragram un instastory in care raspunde sarcastic unor intrebari legate de relatia cu fostul lider PSD, alaturi de mama ei.

Caru`cu vedete: Gina Pistol, declaratii sincere despre relatia cu Smiley: Eu si Andrei ne-am gasit unul pe altul; Ana Maria Prodan, surprinsa pe strada tinandu-se de mana cu un barbat

Gina Pistol, declaratii sincere despre relatia cu Smiley: Eu si Andrei ne-am gasit unul pe altul. Andreea Tonciu, primele declaratii despre problemele de sanatate care au bagat-o in spital: Mi-am facut o ecografie si.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3263 seconds )