Libnet.ro
UNICEF

08:00

RAMAS BUN, Viorel Lis... Anuntul TRIST e facut chiar de Oana Lis: Da, din pacate e vorba de fostul primar...

B1 B1,
RAMAS BUN, Viorel Lis... Anuntul TRIST e facut chiar de Oana Lis: Da, din pacate e vorba de fostul primar...

Drama continua in familia Lis! Oana a socat cu o dezvaluire incendiara. Ea a vorbit despre ganduri negre si despre sinucidere! Complexata de kilogramele in plus, exact in perioada in care Viorel Lis a. continuă pe B1

Anuntul TRIST a fost facut chiar de medici! Oana Lis e in LACRIMI: Din pacate, fostul primar, Viorel Lis...

Viorel Lis inca sufera din cauza problemelor de sanatate. Potrivit ultimelor declaratii ale sotiei sale, Oana Lis, el a inceput sa nu mai recunoasca oamenii din jurul sau si sa aiba pierderi de memori tot ma.

Lui Viorel Lis I-A STAT INIMA! Oana este de vina! (FOTO)

Sotia lui Viorel Lis a socat din nou! Fostul edil al Capitalei a ramas uimit! Oana a renuntat la culoarea blond a parului, optand pentru un rosu aprins. Schimbarea de look a fost facuta in anul.

Din pacate s-a iNTAMPLAT, e vorba de VIOREL LIS: Sotia sa, Oana Lis, a spus care e ULTIMA DORINTA a acestuia dupa MOARTE...

Viorel Lis i-a marturisit sotiei sale de ce se teme cel mai mult dupa ce el va muri. Cu vocea tremuranda, Oana Lis a povestit intr-un interviu ca sotul ei isi doreste ca ea sa isi gaseasca un partener.

APARITIE NEOBISNUITA la Chefi la cutite! Viorel Lis si Oana au gatit impreuna. Ce au decis juratii (FOTO)

In editia de marti seara, Chefi la cutite, juratii au avut parte de o surpriza de proportii. Oana si Viorel Lis au venit sa isi arate talentul in bucatarie, insa nu au reusit sa ii convinga pe.

Da, e ca si mort! OANA LIS a facut anuntul trist, in hohote de plans: Din pacate e vorba chiar de fostul primar VIOREL LIS...

Desi sustine ca este foarte indurerata de problemele de sanatate pe care le are sotul ei, Oana Lis ar fi flirtat cu barbati insurati, iar sotia unuia dintre ei a descoperit conversatii.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2566 seconds )