Libnet.ro
UNICEF

07:30

NUNTA MARE in lumea muzicii din Romania! Marele artist s-a recasatorit! La 6 de la moartea sotiei si-a TRAS o nevasta tinerica (FOTO)

B1 B1,
NUNTA MARE in lumea muzicii din Romania! Marele artist s-a recasatorit! La 6 de la moartea sotiei si-a TRAS o nevasta tinerica (FOTO)

Nunta mare in showbizul autohton! IMAGINI BOMBA CU O VEDETA DIN ROMANIA! BARBATII AU RAMAS SOCATII CAND AU VAZUT-O GOALA Unul dintre cei mai mari artisti ai Romaniei s-a casatorit cu aleasa inimii. continuă pe B1

Interviu. Tot ce trebuie sa stii despre Dokstation, sigurul festival de documentare de muzica din Romania, care va avea loc intre 12 si 15 septembrie

Dupa concertele de peste vara, acum e momentul sa stam linistiti in fata unui ecran si sa ne bucuram de Dokstation, un festival mai aparte in calendarul evenimentelor dedicate fanilor muzicii. in perioada 12-15 septembrie are loc la Bucuresti singurul festival din Romania dedicat documentarelor despre muzica.

Triughiul Bermudelor din Romania, padurea considerata cea mai inspaimantatoare de pe Pamant

Padurea cea mai infricosatoare de langa Cluj-Napoca sau Triunghiul Bermudelor din Romania are o poveste sinistra. Aceasta a devenit cunoscuta din cauza dovezilor stranii ca ceva cel putin ciudat s-ar afla printre multimile inalte de copaci. Cu toate ca pare o padure simpla cu stejari, ascunde mult mai multe lucruri. Cea mai infricosatoare padure din .

Prima handbalista din Romania care recunoaste ca e gay. Pe cine iubeste Laura Nicoletta Vasilescu

Laura Nicoletta Vasilescu, care a jucat la HSG Bad Wildungen, in Germania, este prima handbalista din Romania care a recunoscut si si-a asumat ca este gay. Pe cine iubeste sportiva? Laura Nicoletta Vasilescu, prima handbalista din Romania care recunoaste ca e gay Laura Nicoletta Vasilescu, in varsta de 34 de ani, a anuntat zilele trecute .

DOCUMENT Care sunt cele 172 de medicamente pentru care se interzice exportul paralel: Cisplatin si Bleomicin, citostatice esentiale care lipsesc de cativa ani din Romania, pe lista

Ministerul Sanatatii a publicat lista celor 172 de medicamente - citostatice si imunosupresoare - pentru care intentioneaza sa interzica timp de 6 luni exportul paralel, una dintre principalele cauze ale crizelor de medicamente din Romania. Pe lista figureaza citostatice esentiale, precum Cisplatin si Bleomicin, care lipsesc constant de pe piata din Romania in ultimii ani. Sorina Pintea suspenda temporar exportul paralel de citostatice si imunosupresoare - una dintre principalele cauze ale crizelor de medicamente din Romania.

Sorina Pintea suspenda temporar exportul paralel de citostatice si imunosupresoare - una dintre principalele cauze ale crizelor de medicamente din Romania

Ministerul Sanatatii a decis sa suspende temporar - pentru 6 luni - exportul paralel de citostatice si imunosupresoare vitale pentru pacientii bolnavi de cancer sau care au suferit un transplant si care sunt insuficiente pe piata din Romania, a anuntat vineri ministrul Sorina Pintea. Exportul paralel reprezinta o cauza a riscului de disparitie pentru 46% din medicamentele oncologice din Romania, arata un raport realizat in anul 2018 de Observatorul Roman de Sanatate in parteneriat cu Asociatia Daruieste Viata. DOCUMENT Care sunt cele 172 de medicamente pentru care se interzice exportul paralel: Cisplatin si Bleomicin, citostatice esentiale care lipsesc de cativa ani din Romania, pe lista.

Astazi este Ziua Pompierilor din Romania. De ce este aceasta data atat de importanta

In fiecare an, pe data de 13 septembrie aniversam Ziua Pompierului din Romania. Evenimentul anual ne ofera ocazia de a ne aduce aminte episodul glorios din istoria nationala, lupta de pe Dealul Spirii purtata de compania de pompieri din Bucuresti impotriva ostirii otomane. Ziua Pompierilor din Romania zi importanta Pompierii sunt sarbatoriti incepand din anul .

INS: Circa 96 % dintre familiile din Romania au locuintele in proprietate

Circa 96% dintre familiile din Romania ocupau, in 2018, locuinta in calitate de proprietar, iar pond.

Declinul comenzilor externe se vede in scaderea productiei industriale din Romania

Involutia productiei industriale din Romania are ca principala cauza declinul comenzilor externe, majoritatea economiilor din care provin partenerii nostri comerciali fiind in perioada de cresteri foarte mici sau chiar de contractie economica. Productia industriala din iule a scazut cu 3%, iar pe ansamblul primelor 7 luni reculul a fost de 0,9%, potrivit datelor publicate joi de Institutul National de Statistica.

Doliu in lumea muzicii! Un cantaret roman s-a stins din viata la doar 31 de ani

Un tanar cantaret s-a stins din viata subit, la doar 31 de ani. Apropiatii sunt in stare de soc si nu pot accepta faptul ca nu il vor mai vedea niciodata. Bogdan Seitan a murit prematur, la doar 3.

Realitatea cruda: 80% dintre familiile din Romania au probleme financiare

Aproape doua din cinci gospodarii 37,6%) suporta cu dificultate sau cu mare dificultate cheltuielile curente ale vietii, iar daca se iau in considerare si cele care intampina o oarecare dificultate in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )