Libnet.ro
UNICEF

20:45

Stefan Banica Jr. face anuntul SOC: Da, e vorba de FOARTE MULTI BANI la mijloc... Din pacate...

B1 B1,
Stefan Banica Jr. face anuntul SOC: Da, e vorba de FOARTE MULTI BANI la mijloc... Din pacate...

Stefan Banica Jr. pare sa o duca din ce in ce mai bine din punct de vedere financiar. IMAGINI BOMBA CU O VEDETA DIN ROMANIA! BARBATII AU RAMAS SOCATII CAND AU VAZUT-O GOALA Anul trecut, averea. continuă pe B1

I se spune Razbunatorul! Ce i-a facut Stefan Banica Jr. fostei iubite: Femeile din viata lui au ramas toate fara cuvinte...

Stefan Banica Jr. a avut castig de cauza in procesul cu fosta sa iubita, Camelia Constantinescu, mama fiului sau, Radu Stefan.

Stefan Banica si Lavinia Parva, primele imagini cu ei si bebelusul. Cat de fericiti sunt cei trei

Stefan Banica si Lavinia Pirva si-au intregit familia recent, iar rodul iubirii lor poarta numele Alexandru. Cei trei au fost surprinsi de fotoreporteri, duminica trecuta. Ai mai jos primele imagini cu ei si bebelusul. Stefan Banica si Lavinia Parva, primele imagini cu ei si bebelusul Trei copii, trei bucurii. Stefan Banica Jr. a trait din .

Si-a dus prietenii la subsol, a taiat semnalul la telefon si apoi... Da, acesta e iNTREGUL ADEVAR: Gestul SOCANT facut de Stefan Banica jr!

Stefan Banica jr a fost mereu o prezenta discreta in lumea mondena. Astfel, artistul a ales ca atunci cand si-a serbat ziua de nastere sa-si organizeze petrecerea intr-un loc ferit de ochii.

Informatii SOCANTE au iesit la iveala, pentru prima data: Stefan Banica jr si Mihai Bendeac au recunoscut totul!

Mihai Bendeac si-a dat seama ca isi doreste foarte mult un copil. Asta dupa ce, in perioada in care a prezentat show-ul X-Factor a avut grija de nepotica Deliei si de copiii concurentilor.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )