Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorel Lis A CEDAT: Din pacate, anuntul TRIST a fost facut, iN LACRIMI, chiar de sotia sa, Oana Lis...

B1 B1,
Viorel Lis A CEDAT: Din pacate, anuntul TRIST a fost facut, iN LACRIMI, chiar de sotia sa, Oana Lis...

Viorel Lis pare sa fi scapat de problemele de sanatate care l-au chinuit in ultima perioada si a avut o aparitie de senzatie. continuă pe B1

Din pacate, anuntul TRIST a fost facut chiar de Oana Lis! Pana la urma totul S-A CONFIRMAT: Da, e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Problemele de sanatate par sa nu ii mai dea pace lui Viorel Lis si Oana Lis! LACRIMI iN SHOWBIZ! FUEGO A PATIT-O GRAV! IRINA LOGHIN A DAT VESTEA CUMPLITA! E SOC SI GROAZA GALERIE FOTO) Fostul.

Acesta a fost finalul: Oana Lis a izbucnit in lacrimi: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis are in continuare mari probleme de sanatate, dupa ce anul trecut a suferit un atac cerebral.

APARITIE HALUCINANTA: Viorel Lis, pe LITORAL, la 75 de ani! Ce i-a FACUT fostul edil Oanei Lis pe plaja iNTRECE ORICE IMAGINATIE... (FOTO, VIDEO)

Viorel Lis, aparitie de senzatie pe litoral! IMAGINI BOMBA CU O VEDETA DIN ROMANIA! BARBATII AU RAMAS SOCATII CAND AU VAZUT-O GOALA Chiar daca a ajuns la 75 de ani si s-a confruntat in ultima.

SOC: Blocul lui Mihai Bendeac a luat FOC! Apartamentul actorului, PLIN DE FUM! Din pacate, s-a intamplat ...

Mihai Bendeac a tras o sperietura sora cu moartea cand a luat parte la un incendiu de proportii. Focul a izbucnit la un apartament din blocul in care el locuieste, iar fumul a ajuns peste tot, inclusiv in.

Dupa MOARTEA Ionelei Prodan, o noua DRAMA loveste muzica populara: Din pacate, e vorba de indragita Elena Merisoreanu...

Desi a ajuns la 70 de ani, indragita cantareata de muzica populara Elena Merisoreanu isi ascunde foarte bine varsta.

PENSIILE VOR FI TAIATE! SUTE DE MII DE ROMANI vor ajunge sa primeasca DOAR JUMATATE din BANI. ANUNTUL facut de Teodorovici!

Vesti proaste pentru mai multi pensionari din Romania! Unii dintre ei vor pierde jumatate din venitul lunar, conform unui nou poriect ajuns deja pe masa parlamentarilor. Acesta urmeaza sa fie supus la vot in cel.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )