Libnet.ro
UNICEF

16:15

Asia Express: Stefania, logodnica lui Speak, a castigat primul milion: OMG! Nu-mi vine sa cred!

B1 B1,
Asia Express: Stefania, logodnica lui Speak, a castigat primul milion: OMG! Nu-mi vine sa cred!

Cei doi concurenti de la Asia Express, Stefania impreuna cu Speak, au castigat toata admiratia fanilor, iar retelele lor de socializare au explodat. Nu au reusit sa castige marele premiu al emisiunii,. continuă pe B1

Stefania de la Asia Express: Cine e Ludovic Orban?

Stefania, care a participat in ultimul sezon Asia Express, cu iubitul sau Speak, a intrebat in timpul unui interviu cine este Ludovic Orban.

Speak si Libelula si-au schimbat casa dupa Asia Express. Cum arata noua locuinta!

Dupa participarea la Asia Express, Speak si logodnica lui, Cristina Stefania, s-au mutat de la apartament la casa! Iata cum arata noua locuinta a celor doi.

Cati bani face Stefania pe retelele sociale dupa Asia Express. Iubita lui Speak a dat lovitura si castiga mai bine ca el

Speak si Stefania au fost una dintre cele mai indragite si curajoase perechi de la Asia Express. Cei doi indragostiti au ajuns pana in finala, alaturi de Bontea si de Razvan Fodor, iar participarea la.

Alina Ceusan vorbeste cu bebelusul ei. Ce mesaj emotionant i-a transmis fosta concurenta de la Asia Express fetitei sale (VIDEO)

Alina Ceusan, fosta concurenta de la Asia Express, a dezvalui de curand ca ea si sotul ei, Raul Tisan, vor deveni parinti pentru prima data. Cei doi sunt in culmea fericirii si asteapta cu nerabdare si.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )