Libnet.ro
UNICEF

17:30

Bomba mondena tocmai a explodat: Da, e vorba de Smiley si Simona Halep! (FOTO)

B1 B1,
Bomba mondena tocmai a explodat: Da, e vorba de Smiley si Simona Halep! (FOTO)

Smiley a postat, pe retelele de socializare, o fotografie in care apare alaturi de Simona Halep. continuă pe B1

Simona Halep a plecat spre Madrid cu ganduri mari. Cum poate redeveni numarul 1 mondial

Simona Halep a ajuns la Madrid, unde va participa la turneul organizat de Ion Tiriac. Constanteanca se numara printre favoritele la castigarea trofeului. Ea a declarat ca se simte pregatita pentru aceasta competitie, care se va desfasura intre 4 si 11 mai. Ma simt bine, m-am antrenat foarte bine dupa FedCup, meciurile de la FedCup [] .

Simona Halep, pregatita pentru sezonul de zgura: E cea mai buna parte a anului pentru mine. La Madrid ma simt ca acasa

Simona Halep 3 WTA) a plecat, miercuri, la Madrid, acolo unde va participa la prima competitie pe zgura din acest sezon. Turneul de categorie Premier Mandatory din capitala Spaniei se va disputa in perioada 4-11 mai. Halep a declarat ca se simte pregatita pentru sezonul de zgura, cea mai buna parte a anului pentru ea. La Madrid ma simt ca acasa, imi e foarte bine acolo, a spus numarul 3 WTA.

Justine Henin, despre Roland Garros-ul din acest an: Cred ca Simona Halep este favorita numarul unu, imi place jocul ei

Turneul de la Roland Garros va debuta pe 26 mai, iar calculele pentru Grand Slam-ul parizian au inceput deja. Justine Henin triumfatoare de patru ori pe zgura de pe Chatrier) a vorbit despre competitia din acest an: Cred ca Simona Halep este favorita numarul unu, imi place jocul ei, a precizat belgianca cu noua Grand Slam-uri in CV.

Simona Halep a plecat la Madrid: Sunt pregatita

Dupa cele cateva zile petrecute in tara in urma semifinalei de Fed Cup contra Frantei, Simona Halep a plecat spre Madrid, acolo unde in 3 mai debuteaza turneul patronat de Ion Tiriac.

Cum s-a distrat Simona Halep intr-un club din Mamaia (VIDEO)

Simona Halep a trecut rapid peste dezamagirea eliminarii de la FED CUP, relaxandu-se intr-un club din Mamaia chiar inaintea turneului de la Rolland Garros. Pe 21 aprilie, Romania a pierdut in mod dramatic.

Simona Halep, in afara locurilor care asigura calificarea la Turneul Campioanelor. Pe ce loc a ajuns romanca

In clasamnetul pentru Turneul Campioanelor de saptamana aceasta, Simona Halep a pierdut inca o pozitie si continua sa se afle in afara locurilor care asigura prezenta la competitia de la finalul anului.

Simona Halep a coborat inca un loc in clasamentul WTA

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a coborat de pe locul 2 pe locul 3 in clasamentul mondial WTA), dat publicitatii luni, avand 5. 682 puncte. Lider este in continuare japoneza Naomi Osaka, c.

Simona Halep pe locul trei mondial

WTA a actualizat, luni, clasamentul mondial in care Simona Halep ocupa pozitia a treia.

OFICIAL: Simona Halep a coborat pe locul trei in ierarhia WTA

Simona Halep a coborat pe locul trei in ierahia mondiala, cu 5682 de puncte, jucatoarea noastra fiind devansata de Petra Kvitova 6015 puncte). Clasamentul WTA este condus in continuare de Naomi Osaka 6151 de puncte).

FOTO Unde a petrecut Simona Halep Pastele? Sportiva a caracterizat destinatia drept Cel mai frumos loc!

Simona Halep a profitat de faptul ca a abandonat turneul de la Stuttgart si s-a intors in tara pentru a petrece vacanta de Pasti la Constanta, in orasul sau natal.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2145 seconds )