Libnet.ro
UNICEF

14:30

Este SOCUL momentului: MIHAI BENDEAC, plin de SANGE! (FOTO)

B1 B1,
Este SOCUL momentului: MIHAI BENDEAC, plin de SANGE! (FOTO)

Mihai Bendeac si-a socat fanii cu o fotografie de la spectacolul Nunta, noteaza stirescu. ro. Actorul a postat o poza pe contul sau de Instagram, in care apare plin de vanatai si cu sange pe. continuă pe B1

Cum arata mama lui Mihai Bendeac

Pe Mihai Bendeac il cunoaste toata lumea, insa iata cum arata mama celebrului actor, Emilia Bendeac! E posibil ca ea sa fie cea de la care Mihai a mostenit umorul! .

Actorul MIHAI BENDEAC si cantareata DELIA sunt OFICIAL iMPREUNA! Aceasta e BOMBA mondena a anului: Cei doi au confirmat relatia!

Mihai Bendeac a publicat pe internet o fotografie in care apare alaturi de Delia. Pe langa talentul Dumnezeiesc al unei voci sensibilitati care ma determina ajuta sa nu o omor, aceasta fiinta are.

Medicii au CONFIRMAT: BOALA de care sufera MIHAI BENDEAC e INCURABILA! Ce se va intampla de acum inainte cu celebrul actor

Mihai Bendeac a marturisit ca acum 15 ani a decis sa renunte la religia ortodoxa. El a sustinut ca nu crede in religii, ci in lucruri simple si frumoase precum bunatate, mila si dreptate. Actorul a.

PANICA TOTALA in showbiz: S-a prabusit si a cazut iN GENUNCHI... E vorba de celebrul MIHAI BENDEAC...

Mihai Bendeac pare decis sa faca o schimbare majora in viata lui: sa renunte la burlacie! Trebuie sa-mi fac o prietena, urgent! Duc lipsa. , a marturisit actorul. Bendeac a luat aceasta decizie.

Informatii SOCANTE au iesit la iveala, iN PREMIERA: Stefan Banica Jr si Mihai Bendeac AU RECUNOSCUT TOTUL...

Mihai Bendeac si-a dat seama ca isi doreste foarte mult un copil. A ajuns la concluzia aceasta dupa ce si-a demonstrat ca e bona perfecta pentru nepotica Deliei sau pentru copiii care au insotit concurentii.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )