Libnet.ro
UNICEF

07:30

Imagini superbe cu aurora boreala cauzata de furtuna solara din aceste zile!

ADPM ADPM,
Imagini superbe cu aurora boreala cauzata de furtuna solara din aceste zile!

Furtuna solara puternica din aceste zile a generat aparitia aurorei boreale in zone aflate la latitudini mai joase decat in mod obisnuit. Britanicii si americanii au avut ocazia sa admire fenomenul pe teritoriul tarilor lor. Iata cateva din cele mai spectaculoase fotografii realizate de acestia. continuă pe ADPM

GALERIE FOTO VIDEO. Cum s-a vazut AURORA BOREALA de noptile trecure. Fotografii inedite ale pasionatilor

Aurora polara este un fenomen optic care reprezinta o stralucire intensa care poate fi vazuta pe cer in timpul noptii in aproriere de regiunile din zonelor polare. in emisfera nordica fenomenul este cunoscut sub numele de aurora boreala, iar in cea sudica se numeste aurora australa.

Aurora boreala, vizibila din Ungaria

Aurora boreala, fenomen vizibil de obicei in regiunile nordice, a fost observata miercuri dimineata pe cerul Ungariei, informeaza Associated Press. Fenomenul a putut fi observat in zone mult mai indepartate.

Aurora boreala, surprinsa de un fotograf din Harghita (FOTO)

Fotograful Attila Munzlinger, din comuna Lazarea din Harghita, a surprins in noaptea de marti spre miercuri, aurora polara la Pasul Tengheler. Fenomenul a putut fi vizibil pe cerul Marii Britanii, al Ungariei, dar.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )