Libnet.ro
UNICEF

17:00

Solistul trupei Rammstein, testat pozitiv pentru noul coronavirus. Till Lindemann este internat la terapie intensiva

B1 B1,
Solistul trupei Rammstein, testat pozitiv pentru noul coronavirus. Till Lindemann este internat la terapie intensiva

Till Lindemann, solistul trupei Rammstein se afla in carantina, in sectia de Terapie Intensiva a unui spital din Berlin, dupa ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus, relateaza G4media. ro, citand tabloidul. continuă pe B1

Premierul britanic Boris Johnson, diagnosticat cu COVID-19 (VIDEO)

Boris Johnson, premierul Regatului Unit, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, vineri, potrivit LBC News. Demnitarul se va autoizola in Downing Street nr. 10, traditionala adresa de resedinta a.

Un jandarm din Bucuresti a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Un jandarm de la Directia de Jandarmi Bucuresti a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, au anuntat joi autoritatile. Conform Directiei de Jandarmi Bucuresti, jandarmul depistat cu COVID-19 a contractat.

Premierul Orban si ministrii, testati negativ pentru noul coronavirus. Guvernul revine la Palatul Victoria

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca premierul Ludovic Orban, dar si alti membri ai Guvernului au primit rezultatul testului pentru noul coronavirus, care a aratat ca niciunul dintre ei nu este.

Printul Charles de Wales, mostenitorul tronului britanic, a fost diagnosticat cu COVID-19. Ducesa de Cornwall, testata negativ (VIDEO)

Printul Charles de Wales a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, miercuri, si prezinta simptome usoare ale infectarii, potrivit The Guardian. Totusi, una peste alta, primul om din linia de succesiune la.

Militar roman dintr-o structura NATO, testat pozitiv cu noul coronavirus. El a fost internat la Spitalul Matei Bals

Un militar roman de la Comandamentul Multinational de Divizie Sud- Est, structura a NATO, a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Militarul a fost internat la Spitalul Matei Bals din Capitala si este in .

Gheorghe Flutur a fost testat pozitiv pentru coronavirus: Sunt optimist ca voi depasi repede acest episod

Gheorghe Flutur a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Presedintele Consiliului Judetean Suceava a fost internat la Spitalul Judetean Suceava marti seara si a confirmat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca se simte bine si ca are incredere in medicii suceveni.

Printul Charles a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Printul de Wales a fost testat pozitiv pentru coronavirus si prezinta simptome usoare dar altfel ramane in stare de sanatate buna, a anuntat Clarence House.

UPDATE Solistul trupei Rammstein, Till Lindemann, se simte mai bine El a fost testat negative pentru coronavirus

UPDATE 22:00 Till Lindemann 57 de ani), solistul trupei germane Rammstein, se simte mai bine dupa ce a fost internat in cursul zilei de vineri la terapie intensiva, fiind banuit ca este infectat COVID-19. Informatia initiala, oferita de Bild, a fost infirmata pe seara, solistul fiind testat negativ pentru coronavirus.

Solistul trupei Rammstein, in stare critica din cauza infectiei cu coronavirus

Solistul trupei germane Rammstein, Till Lindemann, a fost diagnosticat cu coronavirus si se afla la terapie intensiva.

Solistul trupei Rammstein, infectat cu Covid-19.Till Lindemann e la terapie intensiva

Till Lindemann 57de ani), solistul trupei germane rock Rammstein, a fost infectat cu coronavirus si se afla la terapie intensiva, potrivit presei germane.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )