Libnet.ro
UNICEF

12:00

DE NECREZUT: Anca Serea a luat DECIZIA BOMBA! Adi Sana, iN LACRIMI, dupa 7 ani de casatorie (GALERIE FOTO)

B1 B1,
DE NECREZUT: Anca Serea a luat DECIZIA BOMBA! Adi Sana, iN LACRIMI, dupa 7 ani de casatorie (GALERIE FOTO)

Anca Serea si Adi Sina formeaza unul dintre cele mai frumoase si stabile cupluri din showbizul autohton. VEZI AICI GALERIA FOTO De curand, frumoasa bruneta i-a facut sotului sau o declaratie. continuă pe B1

CUTREMUR in showbiz: Anca Serea a facut ANUNTUL NEASTEPTAT dupa 7 ani de MARIAJ! Adi Sana, iN LACRIMI (GALERIE FOTO)

Anca Serea si Adi Sina formeaza unul dintre cele mai frumoase si stabile cupluri din showbizul autohton. VEZI AICI GALERIA FOTO De curand, frumoasa bruneta i-a facut sotului sau o declaratie.

Incendiar! CRISTIAN POMOHACI a comis-o GRAV! De data asta nu mai scapa! Judecatorii au luat decizia RADICALA (GALERIE FOTO)

Cristian Pomohaci este pe cale sa primeasca lovitura de gratie! Dupa toate probabilitatile, ziua de 13 ianuarie ar fi cea in care magistratii nu mai tolereaza absenta inculpatului si vor da o decizie.

Unde va fi depus trupul Cristinei Topescu. Familia jurnalistei a luat decizia finala

Cristina Topescu a fost gasita moarta duminica seara in locuinta din Otopeni in care statea cu chirie. Familia regretatei jurnaliste a avut si o prima reactie publica, dupa ce aceasta s-a stins din viata la varsta de 59 de ani. Unde va fi depus trupul Cristinei Topescu Prin intermediul unui comunicat de presa, familia Cristinei .

Cristina Topescu va fi incinerata miercuri. Cine a luat decizia de ultima ora

Cristina Topescu va fi incinerata, miercuri, 15 ianuarie, in cadrul unei slujbe care urmeaza sa fie oficializata la Crematoriul Uman. Fosta vedeta TV a murit, in urma cu doua saptamani si a fost gasita de politisti, duminica seara, in locuinta sa din orasul Otopeni. Cristina Topescu va fi incinerata in cursul acestei seri, in jurul .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )