Libnet.ro
UNICEF

19:32

Berlinala 2017 - Filmul On body and soul, de Ildiko Enyedi, a castigat Ursul de Aur (VIDEO)

B1 B1,
Berlinala 2017 - Filmul On body and soul, de Ildiko Enyedi, a castigat Ursul de Aur (VIDEO)

Pelicula a mai primit alte trei trofee la Berlinala 2017, inclusiv din partea Federatiei Internationala a Criticilor de Film FIPRESCI). Anul acesta, din juriul competitiei internationale de la Berlinala 2017 9. continuă pe B1

VIDEO. Berlinala 2017: Ana, mon amour a primit Ursul de Argint pentru cea mai buna realizare artistica. Ursul de Aur a revenit filmului maghiar On Body and Soul

Filmul Ana, mon Amour, regizat de Calin Peter Netzer, a fost distins cu trofeul Ursul de Argint la cea de-a 67-a editie a Festivalului International de Film de la Berlin, pentru pentru cel mai bun montaj, premiul fiind acordat Danei Bunescu.

Berlinale 2017. Pelicula romaneasca Ana, mon amour a primit Ursul de Argint pentru montaj. Ursul de Aur, castigat de On body and soul

Dana Bunescu a primit sambata Ursul de Argint pentru realizari artistice si tehnice deosebite, pentru montajul filmului Ana, mon amour, regizat de Calin Peter Netzer. Filmul On body and soul Ungaria), de Ildiko Enyedi, a castigat Ursul de Aur la cea de-a 67-a editie a Festivalului International de Film de la Berlin.

Berlinala 2017: Maratonul de dinainte de al doilea weekend, in asteptarea verdictului

Doar avem jurati, nu? Se stie ca la Berlinala au mare trecere filmele cu ceva incarcatura sociala si cu traditii, aratate in detaliu, cu cat mai primitive cu atat mai bine, daca se poate exotice, si undeva pierdute in timp, de ce nu? Dimineata de miercuri a inceput cu un portughez, sa-ti tai venele si mai multe nu,Coloregia: Teresa Villaverde, care a avut un scurt in omnibusul Bridges of Sarajevo, unde genial era cel al lui Cristi Puiu).

Berlinala 2017: Maratonul continua cu inca doua suprize romanesti

Daca prezenta fermecatorului Alec Secareanu din Minte-ma frumos in Centrul vechi) o ochisem deja in distributia unui film englezesc deja premiat la Sundance: Gods Own Country, in foarte nostima si sofisticata comedie austriaca: Wild Mouse/ Wilde Maus, apare ca personaj, Nicoleta, respectiv Crina Semciuc, care deja a postat ca Rezista, pe covorul rosu de la Berlinala!.

Berlinala 2017. Vedeta editiei: Ana, mon amour

Cel mai asteptat film ramane Ana, mon amour!, de Calin Peter Netzer, care are astazi premiera pe covor rosu, la Berlinale. Cand s-au pus biletele la vanzare pe net, s-au epuizat in doar cateva minute. Este singurul film la care s-a intamplat una ca asta.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )