Libnet.ro
UNICEF

01:05

BOMBA in showbiz! Antonia A RENUNTAT la PAR! Alex Velea NU o mai vrea (FOTO)

B1 B1,
BOMBA in showbiz! Antonia A RENUNTAT la PAR! Alex Velea NU o mai vrea (FOTO)

Antonia si-a socat fanii. Artista a ales sa-si faca o transformare de look spectaculoasa, dar si neasteptata. continuă pe B1

ALEX VELEA, LA CUTITE CU celebrul CONNECT-R! S-a aflat secretul pe care il ascunde ANTONIA! Scandal total in SHOWBIZ

Alex Velea si celebrul cantaret Connect-R au avut o relatie tot mai tensionata in ultima perioada, in ciuda faptului ca in trecut cei doi se intelegeau ca fratii. Motivul racirii relatiei este unul.

Ce decizie au luat Antonia si Alex Velea in privinta copiilor. Cantareata a transmis un mesaj transant

Antonia, frumoasa artista, si Alex Velea fac unul dintre cele mai solide cupluri din showbizz-ul autohton. Chiar daca au copii, cei doi stiu cum sa-si condimenteze relatia, pentru a nu interveni monotonia. Vacanta in doi este ingredientul secret. Ce decizie au luat Antonia si Alex Velea in privinta copiilor Potrivit spynews. ro, Antonia si Alex Velea .

CE PERVERSI... Cum FAC DRAGOSTE Antonia si Alex Velea! Ce sunete DE ANIMAL scoate focoasa cantareata cand are ORGASM... (GALERIE FOTO DEOCGEATA)

Antonia si Alex Velea traiesc o frumoasa poveste de dragoste de mai mult timp, cei doi alcatuind unul din cele mai hot cupluri din showbizul romanesc. VEZI AICI GALERIA FOTO Recent, in cadrul unui interviu,.

Abi Talent se foloseste de ANTONIA pentru a-l ataca pe Alex Velea! Afla cum a fost artista implicata in SCANDAL fara sa vrea!

Victima colaterala in scandalul dintre Alex Velea si Abi Talent! Antonia a fost implicata fara voia ei. Abia Talent il ataca pe Alex Velea printr-un mesaj pe Facebook.

ABI ZBIR SAU ALEX VELEA LINO? SELLY, marele VINOVAT? Cate MII DE EURO a castigat fiecare din YOUTUBE (VIDEO)

Scandalulanului dintre Alex Velea, Andrei Zbir si Abi Talent continua. Niciunul dintre ei nu se lasa mai prejos. Alex Velea chiar a si scos o piesa in care il face praf pe Abi Talent. Vezi.

MIHAI BENDEAC intra in SCANDALUL MONSTRU dintre Abi Talent si Alex Velea! Reperele noastre... (FOTO)

Scandalul dintre Alex Velea si Abi Talent ia amploare! SOC SI GROAZA iN ROMANIA! CARMEN HARRA, PREVIZIUNE DE COSMAR PENTRU ANUL 2020! SFARSITUL E APROAPE, FRATILOR Acuzatiile au o noua.

Bomba in televiziune! Cristina Ciobanasu nu va mai juca in serialul Sacrificiul de la Antena 1?

Cristina Ciobanasu si-a luat prin surprindere fanii cu o postare pe contul de Instagram. Se pare ca actrita ar fi renuntat la rolul ei din serialul Sacrificiul de la Antena 1, iar motivul poate fi, asa cum se deduce din postarile sale, faptul ca vrea sa isi continue studiile, aceasta fiind acum in plina sesiune .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )