Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cea mai delicioasa reteta de ARIPIOARE PICANTE: Acesta e INGREDIENTUL secolului!

B1 B1,
Cea mai delicioasa reteta de ARIPIOARE PICANTE: Acesta e INGREDIENTUL secolului!

Aripioarele picante de pui pot transforma o masa banala intr-un spectaculoasa, daca le prepari dupa aceasta reteta. Ingrediente 4 persoane 1,5 kg aripioare de pui dupa necesitate condiment picant. continuă pe B1

Clatitele Ana Lugojana: Cea mai SAVUROASA reteta veche din Banat!

Daca ai chef de un desert special, clatitele Ana Lugojana sunt solutia ideala. Iata cum se prepara.

Cum arata vila barbatului cu cea mai mare pensie din Romania. Gheorghe Balasoiu a investit aici toti banii

Gheorghe Balasoiu a investit toti banii intr-o vila impunatoare. Barbatul are cea mai mare pensie din Romania si isi permite sa se laude. Cum arata vila fostului procuror? Cum arata vila barbatului cu cea mai mare pensie din Romania Gheorghe Balasoiu, fost sef de penitenciar si procuror, este pe primul loc in clasamentul pensiilor din .

Intra in cea mai frumoasa campanie dedicata mamelor din Romania! Adopta o mama!

Sunt Mirela Retegan si, de cinci ani, am ales sa am grija de mamele care au nevoie de ajutor!Intra cu mine in cea mai frumoasa campanie dedicata mamelor din Romania!Adopta o mama!.

Un jandarm botosanean a obtinut cea mai inalta distinctie a armatei americane pentru aliati. A servit in Afganistan

Un ofiter de jandarmi din Botosani a primit cea mai inalta distinctie militara americana destinata trupelor aliate. Botosaneanul a servit in Afganistan instruind inclusiv politisti afgani pentru mentinerea pacii.

Romania a avut a doua cea mai mare crestere economica, dupa Ungaria

Romania a avut a doua cea mai mare crestere economica din Europa in ultimul trimestru al anului trecut, in comparatie cu anul precedent. Fata de trimestrul precedent, cresterea economica a Romaniei se plaseza pe primul loc, arata Eurostat.

Bolojan: Cea mai buna strategie pentru a castiga alegerile in Bucuresti este un candidat comun al opozitiei Ce spune intrebat daca ar candida la Primaria Capitalei

Primarul din Oradea, Ilie Bolojan, spune ca cea mai buna strategie pentru a castiga alegerile in Bucuresti este un candidat comun al opozitiei. Altfel, e foarte riscant, afirma edilul PNL.

Cea mai nesanatoasa pozitie de somn. Cum sa nu dormi niciodata

Cea mai rea pozitie in care am putea dormi este pe burta.

Politia din Costa Rica a confiscat sase tone de cocaina. Este cea mai mare captura de droguri din tara

Politia din Costa Rica a gasit aproape 6 tone de cocaina vineri intr-un container ce urma sa fie trimis pe mare. Captura este cea mai mare confiscare de droguri din tara. Cocaina cantarea 5. 800 de kg si urma sa fie trimis in Rotterdam, Olanda, scrie The Independent.

Este cea mai dorita femeie din lume, dar putini stiu cu cine s-a casatorit. Ce barbat se iubeste cu Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski este una dintre cele mai dorite femei din lume, afisand pe internet imaginea unei femei caline, senzuale si timide. Supranumita Zeita Instagramului, modelul de mandreste cu un corp perfect, care poate fi atins de un singur barbat. Cu cine s-a casatorit? Cu cine se iubeste Emily Ratajkowski, cea mai dorita femeie din lume? .

Cheltuielile militare mondiale au atins cea mai mare crestere din ultimii zece ani

Cheltuielile militare mondiale au inregistrat in 2019 cea mai mare crestere din ultimii zece ani, pe fondul unei rivalitati tot mai mari intre marile puteri si a unei curse a noilor tehnologii, releva Institutul IISS intr-un raport publicat vineri, relateaza AFP.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )