Libnet.ro
UNICEF

21:47

Cele mai scumpe inele de logodna primite de vedete

ADPM ADPM,
Cele mai scumpe inele de logodna primite de vedete

Cand vorbim despre vedete, problema banilor nici macar nu se pune, iar starurile arunca in general sume astronomice pe tot soiul de lucruri. Si cand este vorba despre inelul de logodna, bijuteria trebuie sa fie una spectaculoasa despre care sa vorbeasca toata lumea! . continuă pe ADPM

Cele trei scenarii pentru epidemia din Romania. Cand ne poate lovi mai rau coronavirusul

Cele 49 de cazuri noi de infectii cu Covid-19 au adus numarul total al cazurilor in Romania la 217. Specialistii iau in calcul trei scenarii care ar putea sa se intample, in conditiile in care romanii nu se inghesuie sa respecte interdictia de a iesi din casa. Ce se poate intampla daca nu stam acasa .

Cea mai proasta veste pentru fani. Pana cand nu va mai juca Simona Halep

Din cauza situatiei pe plan mondial, rand pe rand au fost anulate si turneele de tenis din circuitul profesionist. Indian Wells si Miami Open, cele mai tari din luna martie, au picat deja, si urmeaza multe altele. WTA a venit cu cea mai proasta veste pentru fani, care o afecteaza direct pe Simona Halep. Cea .

COVID-19: Un articol tradus in peste 20 de limbi explica de ce guvernele trebuie sa actioneze rapid cu cele mai dure masuri de distantare sociala

Un articol cu peste 40 de milioane de vizualizari tradus in peste 20 de limbi atrage atentia asupra faptului ca guvernele trebuie sa actioneze cu cele mai dure masuri de distantare sociala pe termen.

HOROSCOP. Cele mai bune combinatii erotice, in functie de zodie

Esti in cautarea unui partener si nu stii cu ce zodie te potrivesti cel mai bine? Iata care sunt cele mai bune combinatii erotice, in opinia astrologilor.

Cele mai multe persoane infectate cu noul tip de coronavirus sunt din Chisinau

Cele mai multe persoane infectate cu noul tip de coronavirus sunt din Chisinau 19 persoane) si raionul Hancesti 14 persoane). Datele sunt reflectate peplatforma onlinecare prezinta situatia de ultima ora privind cazurile de COVID-19 in tara, tramsmite IPN.

Transportul public din Romania, comparativ cu restul lumii. Orasele cu cele mai ieftine bilete

Traficul si poluarea aerului sunt printre principalele probleme cu care se confrunta cele mai mari orase ale lumii. Autoritatile locale incearca sa ii faca pe oameni sa aleaga transportul in comun, restrictioneaza accesul autoturismelor in centrul oraselor si cresc platile pentru parcare.

Covid-19. OMS: Marti, ziua cu cele mai multe imbolnaviri - 17.000 de teste au iesit pozitive

Conform datelor Organizatiei Mondiale a Sanatatii OSM), marti a fost ziua cu cele mai multe imbolnaviri, de la inceputul anului, potrivit Digi24. Specialistii internationali anunta ca doar in acea zi.

Fiica lui Dem Radulescu, despre cele mai controversate roluri: Nuditatea are un rost!

Cu un tata ca Dem Radulescu si o mama ca Adriana Schiop, Irina Radulescu nu avea cum sa se indeparteze prea mult de actorie. Pentru ca, nu-i asa, ce naste din actorie, actorie mananca! Actrita a acordat, recent un interviu revistei Viva, in care a mai dat laoparte din misterele care o inconjoara. Prefer sugestia .

Cele mai mari banci europene isi inchid sucursalele. Toti angajatii s-au mobilizat pentru a-i ajuta pe clienti

Cele mai mari banci europene au decis sa-si inchida mii de sucursale pentru a evita raspandirea coronavirusului, dar si-au mobilizat in intregime angajatii pentru a ii ajuta pe clienti sa depaseasca aceasta criza exceptionala.

Cele mai nefericite combinatii de zodii din horoscop. Un Leu si un Scorpion nu trec mai departe de partidele de amor

Cand vine vorba de compatibilitati intre zodii, exista combinatii care ar trebui sa nu fie niciodata impreuna, mai departe de o idila amoroasa. De exemplu, potrivit alinierii astrelor din horoscop, un Sagetator si un Capricorn nu vor face casa buna impreuna. Dramele vor fi la ordinea zilei in relatia lor, caci spontanul Sagetator se va plictisi de organizarea riguroasa a Capricornului.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1949 seconds )