Libnet.ro
UNICEF

23:15

Victoras Micula loveste din nou: Printisorul Frutti Fresh surprins in ipostaze tensionate alaturi de politie

B1 B1,
Victoras Micula loveste din nou: Printisorul Frutti Fresh surprins in ipostaze tensionate alaturi de politie

Victor Micula Jr. si-a facut din nou o aparitie spectaculoasa pe timp de pandemie. Daca la inceputul crizei a urcat pretul spirtului si incerca sa vanda un tratament neverificat pentru COVID-19, de aceasta. continuă pe B1

Victoras Micula, amendat cu 5.000 de lei pentru incalcarea ordonantelor militare: Nu va mai bateti joc de mine

Victoras Micula, fiul milionarului Viorel Micula, a fost amendat cu 5. 000 de lei de politisti pentru incalcarea ordonantelor militare, in timp ce cauta braconieri pe un fond de vanatoare din Bihor.

Accesul la site-ul justitiarul.ro a fost blocat din nou pentru informatii false: Jurnalistul Marius Albin Marinescu a repostat informatii pe care s-a angajat ca le va elimina - acuza autoritatile

Accesul la site-ul justitiarul. ro a fost blocat din nou de autoritati printr-o decizie luata in data de 30 aprilie, dupa ce site-ul fusese deblocat partial in 29 aprilie, la cererea ministrului de Interne, Marcel Vela, conditia fiind sa fie sterse informatiile false. Grupul de Comunicare Strategica GCS) arata acum ca pe site au fost pastrate si postate informatii false referitoare la COVID-19. Pe langa noi articole de tip fake news, GCS arata ca jurnalistul Marius Albin Marinescu a repostat pe site unul dintre articolele care a atras inchiderea initiala a site-ului, promovand aceleasi informatii pe care s-a angajat ca le va elimina.

Declaratia pe propria raspundere, din nou modificata (FOTO)

Declaratia pe propria raspundere, valabila pana pe 15 mai, a fost din nou modificata. Motivul?.

Strazile din Manhattan au prins din nou viata si s-au umplut de masini de lux

Pentru cateva minute strazile goale din Manhattan au prins din nou viata datorita unor tineri care au decis ca este momentul sa isi etaleze masinile de lux dar si motocicletele cu foarte multi cai putere.

Tratamentul IPS Pimen, subiect de scandal, din nou: Nu veti primi acest raspuns

Dupa ce s-a numarat printre singurii bolnavi de coronavirus din Romania transportati cu elicopterul, IPS Pimen se pare ca are parte de tratament preferintial la Matei Bals, in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )