Libnet.ro
UNICEF

07:00

Zoom! Sa vedem ce manichiura au avut vedetele la Golden Globes 2020!

ADPM ADPM,
Zoom! Sa vedem ce manichiura au avut vedetele la Golden Globes 2020!

Specialistii in beauty spun ca nu diamantele, ci mai degraba unghiile impecabile sunt cele care accesorizeaza perfect o rochie spectaculoasa pe red carpet! Iata asadar ce manichiura au avut vedetele la Golden Globes 2020! . continuă pe ADPM

Tinute WOW pe covorul rosu la Golden Globes 2020! Cum s-au imbracat Jennifer Aniston, Scarlett Johansson si Margot Robbie!

Aseara a avut loc, in Los Angeles, editia cu numarul 77 a Galei de decernare a Golden Globes. Pe covorul rosu al evenimentului si-au facut aparitia zeci de vedete de top de la Hollywood. Iata ce tinute au ales sa poarte pentru aceasta ocazie speciala.

Brad Pitt, Renee Zellweger, Russel Crowe- comeback-uri de exceptie la Golden Globes 2020!

Au trecut 16 ani de cand Renee Zelwegger castiga Globul de Aur pentru rolul ei din Cold Mountain 2004) si 24 de ani de la ultimul Golden Globe castigat de Brad Pitt pentru rolul din 12 Monkeys 1996). Cei doi actori au reusit un comeback de exceptie aseara la Golden Globes. Lor li se alatura si Russel Crowe care la 10 ani de la ultima nominalizare importanta) a castigat Golden Globe pentru cel mai bun actor intr-o miniserie tv datorita prestatiei sale din The Loudest Voice.

Cele mai bune coafuri si machiaje de la Golden Globes 2020

Coafurile perfecte, machiajul de tip smokey eyes si buzele pictate in rosu sunt doar cateva dintre elementele care au dominat covorul rosu de la Golden Globes 2020, in materie de hairstyle si make up! .

Ce familie frumoasa are Pierce Brosnan! S-a afisat alaturi de sotie si de cei doi fii la Golden Globes 2020!

Pierce Brosnan nu a participat singur la ceremonia de decernare a Golden Globes 2020, ci insotit de sotie si cei doi fii ai sai. Iata ce familie frumoasa are indragitul actor! .

Golden Globes 2020: lista completa a castigatorilor la Globurile de Aur din acest an

Sezonul premiilor din industria cinematografica a inceput in 2020 cu decernare Golden Globes 2020. Acest eveniment atrage atentia atat asupra filmelor, cat si serialelor. in cazul in care.

Vedetele s-au schimbat pentru petrecerile de dupa Golden Globes. Iata ce au purtat!

Dupa Golden Globes 2020, multe din vedetele invitate nu au mers acasa, ci s-au dus la petrecerile organizate de diverse posturi TV sau case de productie. Iata cum au ales sa se imbrace de aceasta data.

Helen Mirren a purtat diamante de 4 milioane de dolari la Golden Globes!

La 74 de ani, Helen Mirren este nu doar una dintre cele mai apreciate actrite din lume, ci si una dintre cele mai elegante vedete de la Hollywood. Iata cum si-a facut aparitia la Golden Globes, cu bijuterii de 4 milioane de dolari! .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )