Libnet.ro
UNICEF

11:30

DOLIU la Hollywood: Unul dintre cei mai indragiti actori a incetat din viata! Fanii nu-si revin...

B1 B1,
DOLIU la Hollywood: Unul dintre cei mai indragiti actori a incetat din viata! Fanii nu-si revin...

Actorul William Morgan Sheppard, cunoscut pentru rolul din marele serial Star Trek, a murit la varsta de 86 de ani, iar anuntul trist a fost facut chiar de Mark, fiul sau, relateaza libertatea. ro. Anuntul. continuă pe B1

Unul dintre cei mai mari actori romani sufera de o forma rara de cancer: Simt ca sfarsitul imi e aproape!

Sambata, Teatrul de Comedie din Bucuresti a implinit 58 de ani. Cu acesta ocazie, marii actori ai Romaniei s-au intalnit si au sarbatorit. Printre cei prezenti s-a numarat si indragitul actor Vladimir G?.

A murit in mod neasteptat si dramatic dupa ce a fost obligat sa-si dea demisia. Era unul dintre cei mai indragiti profesori, iar acum toti elevii ii duc dorul

Un profesor foarte indragit a murit, in mod neasteptat, la doar cateva saptamani dupa ce a fost obligat sa-si dea demisia. Garry Phillips era unul dintre cei mai buni profesori de la City College.

SCANDAL URIAS in Franta: Unul dintre cei mai cunoscuti romancieri a iesit la rampa cu declaratii sexiste cutremuratoare! Femeile de peste 50 de ani...

Yann Moix, unul dintre cei mai cunoscuti autori si prezentatori de televiziune din Franta, a aruncat scena publica in aer, dupa ce a afirmat ca este incapabil sa iubeasca o femeie a carei varsta a.

Bloggerita moarta la doar 16 ani. Era unul dintre cei mai cunoscuti influenceri digitali din Brazilia

Kamylle Marinho, unul dintre cei mai cunoscuti influenceri digitali din Brazilia, a murit vineri, dupa o lupta de doi ani cu cancerul. Bloggerita avea doar 16 ani.

Acum poti descarca gratuit unul dintre cele mai bune jocuri lansate in 2017

Jocurile gratuite sunt binevenite oricand, dar cand si jocuri premiate sunt oferite gratis atunci chiar merita vezi despre ce este vorba. Magazinul de jocuri al celor de la Epic Games s-a lansat.

Anuntul care da fiori lumii academice: Mai am doar trei-patru saptamani de trait

Unul dintre cei mai importanti sociologi contemporani a anuntat ca mai are mai putin de o luna de trait. AmericanulErik Olin Wright, in varsta de 71 de ani, este un sociolog analitic marxist si unul.

DOLIU la Hollywood! Ne-a parasit unul din cei indragiti actori (FOTO)

Este din nou doliu la Hollywood. Unul din cei mai indragiti actori s-a stins din viata in prima saptamana din an. William Morgan Sheppard a murit la 86 de ani. Actorul de origine britanica a aparut in.

S-A TERMINAT! Luptatorul Sandu Lungu a ajuns pe MASA DE OPERATIE: Am avut o viata frumoasa... (FOTO)

Sandu Lungu, unul dintre cei mai indragiti si puternici luptatori din Romania, si-a anuntat fanii ca a ajuns din nou pe mana medicilor. Luptatorul MMA a postat pe Facebook doua poze de pe patul de.

Romnia, printre tarile dispuse sa gazduiasca o parte dintre cei 49 de migranti blocati pe navele a doua ONG-uri germane (surse)

Romania se numara printre tarile europene care ar fi dispuse sa primeasca o parte dintre cei 49 de migranti blocati pe navele a doua ONG-uri germane, la bordul carora situatia ar fi tensionata, scrie AFP, care citeaza o sursa diplomatica europeana.

Doliu in presa din Romania. Un cunoscut jurnalist a incetat din viata

A fost unul dintre creatorii presei din Valcea, unul dintre cei mai talentati, dedicati meseriei si de substanta jurnalisti valceni. Gazetar de prestigiu, Petre Tanasoaica a ars pentru ziarul si crezurile.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2064 seconds )