Libnet.ro
UNICEF

16:15

Fanii Star Trek, in DOLIU! Din pacate, s-a stins o STEA

B1 B1,
Fanii Star Trek, in DOLIU! Din pacate, s-a stins o STEA

Actrita Celeste Yarnall a incetat din viata la varsta de 74 de ani, dupa ce s-a luptat o lunga perioada cu cancerul ovarian, informeaza Daily Mail. Vestea mortii ei a picat ca un trasnet asupra celor care. continuă pe B1

Star Trek Discovery primeste un trailer si o data de lansare pentru sezonul doi

Echipa din spatele Star Trek Discovery si-a facut simtita prezenta la New York Comic Con pentru a dezvalui data de lansare a sezonului doi impreuna cu un trailer. Star Trek Discovery a avut.

A murit... Din pacate e adevarat: Gabriela Cristea e in doliu...

Gabriela Cristeasi echipa de la emisiunea Te iubesc de nu te vezi sunt in doliu. Unul dintre participantii de la show s-a stins din viata. Gabriela Cristea si-a stapanit cu greu lacrimile, in.

Vesti teribile in televiziune... E vorba despre moarte: Din pacate indragita vedeta Teo Trandafir...

Prezentatoarea de televiziune Teo Trandafir isi surprinde mereu fanii cu ceea ce posteaza pe retelel de socializare, fiindca intotdeauna sunt lucruri profunde, despre viata, care te fac sa analizezi si sa.

DRAMA in muzica populara! Din pacate, BENONE SINULESCU ...

Indragitul cantaret de muzica populara Benone Sinulescu este unul dintre cei mai longevivi artisti din Romania, reusind la varsta de 81 de ani sa ridice salile in picioare. Una dintre cele mai.

Suferinta s-a sfarsit... Din pacate Oana Lis a facut anuntul in lacrimi: Da, e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Este o perioada grea pentru Oana Lis si sotul ei, de cand Viorel a suferit o operatie si comunica din ce in ce mai greu. Oana Lis este trista din cauza faptului ca nu are copii, dar nu ii pare rau ca a .

Totul despre TERAPIA la care e nevoit sa recurga Pavel Bartos: Din pacate, indragitul actor...

Pavel Bartos este unul dintre cei mai iubiti prezentatori de televiziune din Romania. Acesta este multi-talentat: este actor de teatru si de televiziune, joaca in filme, in reclame si a cucerit publicul cu.

Ce veste teribila... Din pacate, a fost facut anuntul trist: Este vorba de celebrul chef bucatar Catalin Scarlatescu...

Lovitura grea pentru chef catalin Scarlatescu, dupa ce concurenta lui favorita a ajuns la spital din cauza epuizarii. Angie Moisescu, preferata lui Scarlatescu, a postat o fotografie in care se vede c.

S-a intamplat... Gata, a fost finalul: Oana Lis, in lacrimi: Din pacate, fostul primar Viorel Lis...

Problemele se tin scai de Viorel Lis. Nimic nu mai este la fel dupa ce a suferit un atac cerebral. Prezent la o petrecere la un club renumit din Centrul Vechi al Capitalei, fostul primar nu a mai aratat energia din tr.

Totul despre terapia la care e nevoit sa recurga Pavel Bartos: Din pacate indragitul actor...

Pavel Bartos este unul dintre cei mai iubiti prezentatori de televiziune din Romania. Acesta este multi-talentat: este actor de teatru si de televiziune, joaca in filme, in reclame si a cucerit publicul cu.

TRAGEDIE in showbiz: A intrat in MOARTE CLINICA! Este vestea trista a zilei! Din pacate...

Astrologul Iona Burculeta dezvaluit experientadramatica prin care a trecut din cauza problemelor grave de sanatate! in urma cu cativa ani acesta a intrat in moarte clinica, inainte de a fi.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )